Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legkegyetlenebb dolog amit tettek veled eddig a szerelmi életed során?
Az a helyzet, hogy engem az exem bántalmazott, de közel sem ezt éreztem a legkegyetlenebb dolognak, amit velem tett. Talán még csak nem is azt, hogy hónapokon keresztül megcsalt. A legkegyetlenebb tette az volt, hogy elhitette velem, hogy ugyanúgy őrülten és visszavonhatatlanul szerelmes belém, mint én belé. Miközben tudta, hogy ez nem igaz. Tudta, hogy alig jelentek számára valamicskét, míg számomra ő a legfontosabb a világon, mégis folyamatosan hitegetett, hogy ő is úgy érez, mint én. Még össze is költöztünk. Végül amit már nem bírtam elviselni, az az volt, hogy nem volt nyugodt percem mellette. Állandó aggodalmak és kételyek gyötörtek, minden gondolatomat ő töltötte ki, de nem a jó értelemben. Minden energiámat felemésztette az, hogy elérjem, ne veszekedjen, hisztizzen, panaszkodjon minden miatt. Saját magamra alig gondoltam, hisz mindig azon törtem a fejem, hogy nyugtassam le, hogy engeszteljem ki, mit mondjak, tegyek, hogy jó hangulatban legyen. Ha nem ezen agyaltam, akkor meg a megcsalásra, hazugságokra gondoltam, és majd elemésztett a fájdalom. Na meg a tehetetlenség érzése, hogy mégsem tudom elhagyni... Aztán egy nap azt mondtam magamnak: miért ne tudnám megtenni? Nyilván majd belehalok majd a fájdalomba, de NEM AKAROK ILYEN ÉLETET, és bármit vállalok azért, hogy megmentsem ettől magam. Úgyhogy néhány hét elteltével, amit azért még kihasználtam... Egy veszekedés alkalmával végre sikerült kitennem a szűrét. :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!