Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viszonyultok a riválishoz/konkurenshez/vetélytárshoz?
Nekem nyíltan sosem volt vetélytársam egy lány esetében, ezért nem is nagyon bírom elviselni, ha ilyen van.
Én tulajdonképpen az összes férfit potenciális "ellenségnek" tartom, még a barátot is.
Bár nyíltan sosem volt, de a háttérben párszor már meghúzódott egy másik pali, pl egy ex(legtöbb esetben ez) vagy valami más huszárgyerek.
Szóval ki hogy viseli , ha beleesznek a táljába vagy akár csak megközelítik azt, esetleg messziről odakukkant?
páromat még az esküvőnk előtt két nappal is felhívta az exe, hogy gondolja meg magát, mert ő szereti :DDDD
Én vettem fel, beleszóltam, persze egyből megkukult.
Átadtam páromnak aki meg elzavarta :D
És nagyon röhögtünk rajta, hogy ennyi esze van.
Én személy szerint 100% biztos vagyok abban, hogy a párom engem szeret és engem is fog. Nem félek riválisoktól. Ha meg zaklatja valaki azért ütök, kérdés nélkül. Vegzálni senkinek sem engedem meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!