Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor irjak neki?
Most reggel észrevettem hogy feloldotta a tiltást,most akkor az a kérdésem hogy irjak neki? vagy várjam meg ha ö ir?
Tanácstalan vagyok,létszives normális kommenteket:)
Bocsi a helyesirási hibákért 15/F
Itt az elözmény amit tegnap irtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
"sokat beszélgetünk,felkeresni nem is birnám mert messe lakik ezt leirtam az elözö kérdésbe"
Es szerinted ennek sok ertelme van? Jobban jarnal, ha olyannal foglalkoznal, aki a közeledben lakik. De, termeszetesen, te tudod, mit csinalsz, nem akarlak megbantani.
nem véletlen oldott fel..
én ha valakit letiltok okkal teszem,ha pedig feloldom akkor meg nem véletlen.várom hogy rám írjon.:)
valszeg azért veszekedett veled sokat,mert nemrég szakított a barátjával.én is ilyen vagyok,néha a semmin veszekszek.Írj rá,azzal nem vesztesz semmit:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!