Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak annak a sracnak, aki velem csalta meg a baratnojet?
Figyelt kérdés
szerdan talalkoztam egy sraccal fesztivalon. kb olyanok voltunk egymasnak mintha mar ezereve ismerosok lennenk es egeszejjel vele voltam. elmentunk hozza es lefekudtem vele. aztan hazamentem masnap ujra talalkoztunk, de jott a szovegevel, hogy neki baratnoje van stb. ma este lesz a fesztival utolso napja es lehet sohatobbe az eletben nem latom. szerintetek mit irjak neki?2014. aug. 2. 14:28
2/13 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene neki bármit is ìrni?
3/13 anonim válasza:
Nem érted? barátnője van, te csak egy kis kaland voltál számára. Az ilyen trógerért meg kár búslakodni.
4/13 anonim válasza:
Ő volt a gerinctelen, ha nem szólt előre, hogy barátnője van. De ha még szólt is volna, akkor meg te lettél volna a gerinctelen, h ennek ellenére lefekszel vele. Hagyd a pi csába.
5/13 anonim válasza:
Mivel nem hiszem,hogy elhagyná a barátnőjét érted,így semmit.
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha első nap lefekszel valakivel, akkor meg is érdemled!
7/13 anonim válasza:
Keresd meg Facebookon, és írd meg a barátnőjének, mi történt.
8/13 A kérdező kommentje:
a baratnojenek biztosan nem fogok irni..
2014. aug. 2. 15:01
9/13 anonim válasza:
8. pedig kéne. én férfi vagyok, az én szemszögemből nézve, írhatnál a barátnőjének. :)
10/13 anonim válasza:
Írj neki hogy még ma éjjel szeretnél újra vele lenni, mielőtt soha többé nem látod. és beszéljétek meg hogy jövőre ugyanekkor ugyanott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!