Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sürgős segítség kell! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős segítség kell! Nem tudom, vajon mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Hét elején nagyon megbántottam a barátomat... Egy-két napig alig beszélgettünk, csak az éppen csinált asztalról - együtt asztaloskodunk -, ma pedig megbeszéltük, hogy holnap felmegyek hozzá megbeszélni a dolgokat. Tudom, hogy szeret. Tudom, hogy félt. Tudom, hogy nagyon megbántottam, és milliószor kértem tőle eddig bocsánatot, és mondtam neki, hogy nagyon szeretem, és küzdeni fogok érte, mert meg akarom érdemelni újra.

A helyzen nemrég: megaláztam a barátaink előtt, amit gyűlöl, mert leittam magam, mert nem bírtam ki, hogy cigizik, pedig megesküdött nekem nemegyszer, hogy leszokik. Azóta (vasárnap óta kb) folyamatosan cigizik. Fulladok a füsttől, de nem érdekli. Ez a része nem is érdekes, mert el kellene fogadnom, amit megpróbálol, talán magától rájön.

A kérdésem: mit tegyek holnap? Úgy értem ilyenkor mi a teendő? Nagyon szeretem, de nem merek hozzá érni, mert nagyon szégyellem magam a viselkedésem miatt.

Megesküdtem neki, hogy soha többé nem teszek ilyet, és hogy igenis harcolni fogok érte, mert mindenben passzolunk (oké, majdnem mindenben), és megérdemeljük egymást.

Ez volt az első és utolsó ilyen eset.

Mit tegyek holnap? Harcolni akarok érte, de nem tudom, mit szabad csinálnom, s mit nem... Össze vagyok zavarodva, napok óta csak sírok...nem eszek, nem iszok miatta...

2014. aug. 6. 23:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom most lesz 23 éves és bátran állíthatom, hogy még bőven gyerek, nem érett a gondolkodásmódja! :) Mindenképpen próbáld leszoktatni a cigiről, engem az zavart a legjobban, hogy mivel mi a suli miatt albisok vagyunk, heti pénzt kaptunk és ő a cigi miatt nem jött soha ki... így nekem kellett kipótolnom néha, amit persze soha nem kaptam vissza, de persze közben csorgatta a nyálát a cipőkre, felsőkre stb... aztán leszokott bő fél éve és láss csodát, tud venni magának cuccokat :D
2014. aug. 6. 23:43
 12/14 A kérdező kommentje:

De nem merem leszoktatni... Nem vagyok ebben valami kitartó fajta, mert mindig csinálja úgyis... Nem tudom, hogyan kell csinálni. Volt, aki mellettem magától leszokott, mert le akart. Pedig nem is volt köztünk semmi, csak barátság, és neki mégis sikerült.

Ő is akarja, de mindig ott van a kezében, és a történtek után nem merek szólni miatta... A szemébe sem merek belenézni...

2014. aug. 6. 23:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Még mindig nagyon passzív, negatív velem.. Mit tegyek? Mikor fent van face-en, nem nézi meg az üzeteimet... Vagy ha igen, nem ír vissza. Mit csináljak?
2014. aug. 7. 10:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne agyalj rajta egész nap! Akkor tojd le, mozdulj ki a többiekkel, el se mondd neki, hogy elmész, csak menj... aztán ha ír, csak észreveszi, hogy nem írsz vissza... :) Őt is bántani fogja!
2014. aug. 7. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!