Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki így éli meg az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki így éli meg az első és igazival való szakítást?

Figyelt kérdés

Elhagyott a párom több év után. Tudom, hogy már sosem fogunk kibékülni. Mindig azt éreztem, hogy ő az igazi, most mégis vége. Azt mondják az idő segít, találok jobbat, mindenki átéli ezt az érzést.. De vajon mindenki ezt érezte? Nekem nagyon különleges volt a párom, senki más nem volt olyan, mint Ő. Tiszta szívemből és feltétel nélkülem szerettem. Nagyon mély kapcsolatunk volt, mindent megtettem érte. Csak Vele éreztem magam jól igazán, csak Ő tudott megnevettetni. Hiányzik minden együtt töltött pillanat. Azt értem, hogy az első szerelmen mindenki átesik. De tényleg ugyanezt érezné mindenki? Tényleg tudtatok találni jobbat a tökéletesnél? Úgy érzem soha senki nem lesz, akit úgy tudnék szeretni, mint Őt.

Most nem a sablonszövegekre vagyok kíváncsi, hanem a mögöttes tartalomra.

2014. aug. 6. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
:(
2014. aug. 6. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyutt erzek.... Nekem is most lett vege az elso es legtokeletesebb parral a kapcsolatom.... Ciki, mikor leirja, hogy ne zaklassam... Es hogy mar van mas... Majd leszedik lassan a gipszem... Alig varom, hogy oda menjek ahol nekem a legnyugalmasabb... A konditerembe.. szerintem talalj valami elfoglaltsagot, sok sikert !
2014. aug. 6. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:

hát izé... csak sablonszöveget tudnék mondani, de én is ezt éreztem.

aztán eltelt kik*t 4 év mikor már minden jóról lemondtam és találkoztam a 2.-al, akit még jobban szeretek, az 1. a nyomába sem ér.

2014. aug. 6. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Aki valóban szerelmes is volt, az igen. De szerencsére tényleg elmúlik. Ha az egyik fél nem akarja folytatni, akkor nem is érdemes erőltetni, mert csak elhúzódik az a nagy fájdalom a másikban. És igen, fogsz még annyira szeretni, mint ahogy őt szeretted. Csak a szakítást fogod kevésbé tragikusnak megélni.

Milyen mögöttes tartalomra vagy kíváncsi?

2014. aug. 6. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mikor azt mondják, hogy "Az idő megoldja", "Találsz jobbat", akkor mindig úgy érzem, hogy olyanok mondják, akik nem is voltak annyira szerelmesek. Azokra is igaz, akik tényleg ennyire hihetetlenül kivételesnek és különlegesnek érezték a párjukat?

2014. aug. 7. 07:23
 6/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok, időközben leszedték a gipszem.. az idő valóban megoldotta :) te hogy állsz?
2014. okt. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!