Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten nem jo otlet megkerdezni ezt tole?
Egy lany nagyon tetszik nekem eleg surun talalkozunk. O is eljon velem bar nemtudom hogy csak mint baratra tekint ram vagy esetleg a parjara.
Neha neha probalkozom erintesekkel ezek ellen nem tiltakozik de nekem kellene valami megerosites hogy neki is tetszem-e hogy nyugodtabban nyissak fele. Eleg toketlen vagyok mert o az elso ilyen lany akivel ilyet erzek. Azon gondolkodom hogy neten valahogy kideritem hogy hogy erez irantam es utana en is nyugodtabban lepnek tovabb. Szerintetek?
18/F
Ha ennél is töketlenebbnek akarsz tűnni előtte, akkor neten! Egyéb esetben vakard össze a golyóidat és próbáld meg élőben tisztázni vele a helyzetet: akár megcsókolni, akár megbeszélni.
Bátorításképp:
Életem értelme bátor volt és kérdezett. Igaz, hogy közben egyenes úton 3x eltévedt és úgy, mint egy ovis "leszel a barátnőm?", de megkérdezte. Kapott is rá választ - egy hatalmas kosarat, mert ilyeneket másfél óra ismeretség után nem illik kérdezni az ember lányától :D de végül neki lett igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!