Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Ti mit tennétek a helyemben?
Járok egy lánnyal majdnem 2 éve. Nagyon szeretem, ő is nagyon szeret engem. Fiatalabb nálam, így én nagyon sokat tudok neki segíteni ő 20 én 25. Tanulmányokban nagyon sokat segítek neki, mert ez fontos számára, szereztem neki (kapcsolataim révén) elit állást, olyat, amiről sokan csak álmodnak (zt elhihetitek), mindent megtennék érte és ő is majdnem mindent értem.
A helyzet, hogy a probléma a szex körül van. Mindenben megértjük egymást, soha nem vitatkoztunk, legalábbis 5 órányi beszédszünetné több nem volt köztünk.
Úgy érzem minden nap teperek érte, de szívesen, mert ő is mindent megad nekem, kivéve egy dolgot.
Ő nagyon élvezi velem a szexet, sokszor elélvez, de csak gumiban engedi. Volt, hogy sokáig képes sem voltam rá így, idő kellett, hogy megszokjam, de így is sokszor van, hogy lelankad közben.
Pedig gyönyörű a barátnőm, nem arról van szó, hogy nem izgat.
Ugyanakkor ő az első komolyabb partnerem, akivel lefeküdtem. Orálisan is kényeztetjük egymást, oda-vissza, volt, hogy nem is engedte, hogy abbahagyjam majd egy órát (édes teher), és sokszor elment közben.
Viszont én úgy érzem, hogy óvszer nélkül szeretném csinálni, de ő erről hallani sem akar. El sem megy nőgyógyászhoz, mert valami barátnője szerint a fogamzásgátlók veszélyesek. Alaposan utánaolvastam, és ha valakinek nincs májproblémája vagy Leiden szindrómája, akkor a III. generációs tabik, vagy a hüvelygyűrű használata szinte 0 rizikóval jár, ráadásul csomó pozitív hatása is van. Én nem élvezem egyátalán a szexet vele, ami nem orális (gumi nélküli).
De ő hajthatatlan ezügyben, persze ő gumival is élvezi a dolgot. Én meg tényleg nem érzek semmit. Gumival sosem tudtam elmenni, pedig volt, hogy 20 percig is ő volt fölül, de így sem.
Mit gondoltok?
25 évesen, jó szexuális étvággyal ne érezzek semmit? Ez elfogadható lenne?
sosem kényszerítettem, és nem is kényszeríteném semmire. Csak szeretném, hogy elmenjen nőgyógyászhoz, és ne a bugris barátnőjének a hülyeségei befolyásolják. A mai fogamzásgátlók és egy abortusz közt azért hatalmas a szakadék.
Ő részéről nem kényszerítés, hogy csak gumival lehet, másképp meg sehogy?
lány vagyok,de értem amit irsz...
gumival nem olyan...páromnak le nem lankadt sose,de mégsem érezhető annyira,mint gumi nélkül...akkor el tudom képzelni,hogy egy pasinak milyen lehet...
esetleg beszélj vmelyik normálisabb barátnőjével,vagy ismertesd meg olyan csajjal,aki bogyot szed,hátha összebarátkoznak,onnantol meg nem nehéz rábeszélni
nőgyógyászhoz meg amugy sem árt évente elmenni,ha szed bogyot ha nem,kisérd el legközelebb,és együtt beszéljetek a dokival (nem ciki,párom annyira kiváncsi volt,hogy mi folyik a vizsgálóban,hogy végignézett mindent,le se lehetett lőni,annyit kérdezgetett a dokitól:D)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!