Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így egy kapcsolat?
Egyetértek az értelmes többséggel, ezért nem is ismételgetném feleslegesen a korábban elhangzottakat. Azzal azért vitatkoznék, hogy a k..vázás annyival korrektebb viselkedés egy férfi részéről, mint a szeretőtartás. (Ha én választhatnék: a férjem inkább tartson szeretőt...)
Azért én felvillantanék egy eddig itt fel nem hozott eshetőséget is: még az is elképzelhető, hogy elhagyja a feleségét és a három gyerekét a szerető kedvéért - sajnos van ilyen az ismeretségi körömben, nem gyakori, de előfordul. Ami engem ilyen esetben mindig aggaszt: az a nő, aki így "elvette" más férjét, nem tart attól, hogy ez vele is megtörténik? Ha egy férfi hűtlen lett egyhez, hűtlen lesz máshoz is, hiszen ez a habitusához tartozik.
És nem, nem mentem fel a férfit, legalább annyira hibás, mint másik nő, de mivel nő vagyok, csak női szerepbe tudom magam hitelesen beleképzelni: nem mennék bele ilyen kapcsolatba, mert nem tudnék elvonatkoztatni attól, hogy nem szívesen lennék a megcsalt feleség helyében (tudom miről beszélek, volt már "felkérésem" erre a szerepre, és kösz, de kösz nem...)
ma 14:34
Én nem ítélkezek senki felett,nem mellesleg nem is kezdenék házas emberrel,csupán ennyi a különbség kettőnk között.Lehet itt belemagyarázni hogy naív meg stb,ezek csak kifogások.Keressen olyat akinek nincs senkije!!Nem mellesleg igen 2 ember kell hozzá,de ha valamire való is lenne,akkor elküldené a házas embert a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!