Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akadt ki a barátom ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadt ki a barátom ezen ennyire? Igaza van?

Figyelt kérdés

Rámírt egy fiú ismerősöm facebookon, hogy megkérdezze miújság, meg beszéltünk egy kicsit de csak általános dolgokról. A srác belém volt esve, legalább is 2 hónapja ezt mondta, mikor összejöttem a barátommal, meg akkor olyanokat mondott hogy neki ez mekkora érvágás, hogy összejöttem mással, meg ilyesmik.

Azóta most beszéltünk először, de tényleg nem írt semmi "olyat"... elmondtam a barátomnak, hogy rámírt, erre teljesen kiakadt, hogy ő se bájcseveg lányokkal, mert tiszteletben tartja azt, hogy mi együtt vagyunk, és én se tegyem, főleg ne olyanokkal, akik odavannak értem. Azt mondta, hogy most úgy érzi, hogy nem tud úgy bízni bennem, mint eddig, meg hogy lentebb estem a "létráján" meg ilyenek... szerintetek ez jogos? Meg hogy neki úgy jön le, hogy én húzom ennek a srácnak az agyát, pedig csak nem akartam vele bunkó lenni és elküldeni a fenébe, de tényleg nem hátsó szándékkal dumáltam vele

2014. aug. 5. 22:22
 1/3 Noydra ***** válasza:

Picit buta a barátod.

Meg féltékeny.

Najó, nem picit.:D

2014. aug. 5. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem a barátodnak nincs igaza. egyáltalán nincs.
2014. aug. 5. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Uljetek le es higgadtan beszeljetek meg. Ha nem hisz neked akkor mutasd meg a beszelgetest. De ha a baratod szeret akkor elhinne... Es az szerintem nem nagy baj ha az ember neha beszelget mas emberekkel is. :)

ezt nektek kell tisztazni, nyugodt hangszinten. ;)

2014. aug. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!