Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap szex, ti hogy bírnátok?
Persze,fiúk, ti gondolom jól... A párom minden nap szexelni akar, elég nagy, vastag van neki, és mindig sokáig bírja. Ha rajta múlna egy nap négyszer is csinálnánk vagy többször... Nem bírom minden nap, sőt lassan minden másnapse, fáj már alul. Mondtam, neki, ha találkozunk, egy hétig csak sétálni fogunk,nem jövünk fel, mert akkor nem bír magával, igaz néha az utcán se... :D
Lányok, ti hogy bírnátok minden nap?
szerva itt csere ott passzold le a 9-nek kérdező.. :DD
:DD
ne nyafogj sztem... ha majd megbolondul párod és csak 2hetente fogsz sex
akk visza fogod sírni . saját tapasztalat
20/L
ugyanez volt a bajom az utolso parommal. amiota nincs meg az a bajom hogy de jo lenne vegre egy kis szex. neha elviselhetetlenek vagyunk mi nok:)
ha pedig komolyan...biztos csak az a baj hogy nem birod? lehet valamit nem jol csinal, nem elvezed es ezert nem kivanod? ha csak ennyi akkor elegitsd ki maskent. van ra epp eleg modszer
Nálam a napi 1 az alap, de inkább 2 esik jól igazán. És az én barátom is igencsak termetes. Mondjuk nekem nem fáj alul, lehet, én vagyok nagyobbacska alapból. Nálunk az a gond, hogy ő nem bír, ennyit, mert egynél is eléggé kifacsarom és kimerül, szóval a megoldás gyakran az, hogy annyi ideig bírja (legalábbis megpróbálja), ameddig én már túl nem vagyok a második orgazmusomon. Egész jó kompromisszum.
Az anális szex méretes szerszámmal, különösen, ha nem akarod, csak rosszabb lesz, mint különben. Bár nem próbáltam, de el tudom képzelni, milyen lehet. Szerencsére az én barátom nem akar ilyesmit.
De ha ennyre kanos, akkor ti is keressetek valami kompromisszumot, kicsit ő is visszafogja magát, kicsit te is megerőlteted magad, kéz, száj, hasonlók, és még akár működhet is :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!