Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap szex, ti hogy bírnátok?

Figyelt kérdés

Persze,fiúk, ti gondolom jól... A párom minden nap szexelni akar, elég nagy, vastag van neki, és mindig sokáig bírja. Ha rajta múlna egy nap négyszer is csinálnánk vagy többször... Nem bírom minden nap, sőt lassan minden másnapse, fáj már alul. Mondtam, neki, ha találkozunk, egy hétig csak sétálni fogunk,nem jövünk fel, mert akkor nem bír magával, igaz néha az utcán se... :D

Lányok, ti hogy bírnátok minden nap?

2014. aug. 5. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

szerva itt csere ott passzold le a 9-nek kérdező.. :DD

:DD

2014. aug. 5. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Nekem nagyon is tetszene, ha minden nap szexelnénk.. :) De ha te nem bírsz ennyit, igyekezz kézzel, szájjal kielégíteni. És szex közben kísérletezzetek különböző pózokkal, figyeld meg, milyen pózban megy el hamarabb. Általában akkor szokták nagyon sokáig bírni a srácok, mikor a csaj van felül. Ezt mindenképpen hanyagoljátok. Vagy ha te vagy felül, fordíts neki hátat, és masszírozd közben a golyóit, ettől is általában hamarabb elmennek. És persze tudjál neki nemet is mondani, ha már nagyon soknak érzed.
2014. aug. 5. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

ne nyafogj sztem... ha majd megbolondul párod és csak 2hetente fogsz sex

akk visza fogod sírni . saját tapasztalat

20/L

2014. aug. 5. 20:48
 14/19 laptopdj ***** válasza:
58%
Fiu vagyok de nekem elég a napi 1x
2014. aug. 5. 20:55
 15/19 anonim ***** válasza:
43%

ugyanez volt a bajom az utolso parommal. amiota nincs meg az a bajom hogy de jo lenne vegre egy kis szex. neha elviselhetetlenek vagyunk mi nok:)

ha pedig komolyan...biztos csak az a baj hogy nem birod? lehet valamit nem jol csinal, nem elvezed es ezert nem kivanod? ha csak ennyi akkor elegitsd ki maskent. van ra epp eleg modszer

2014. aug. 5. 20:59
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

Nálam a napi 1 az alap, de inkább 2 esik jól igazán. És az én barátom is igencsak termetes. Mondjuk nekem nem fáj alul, lehet, én vagyok nagyobbacska alapból. Nálunk az a gond, hogy ő nem bír, ennyit, mert egynél is eléggé kifacsarom és kimerül, szóval a megoldás gyakran az, hogy annyi ideig bírja (legalábbis megpróbálja), ameddig én már túl nem vagyok a második orgazmusomon. Egész jó kompromisszum.

Az anális szex méretes szerszámmal, különösen, ha nem akarod, csak rosszabb lesz, mint különben. Bár nem próbáltam, de el tudom képzelni, milyen lehet. Szerencsére az én barátom nem akar ilyesmit.

De ha ennyre kanos, akkor ti is keressetek valami kompromisszumot, kicsit ő is visszafogja magát, kicsit te is megerőlteted magad, kéz, száj, hasonlók, és még akár működhet is :) Sok sikert!

2014. aug. 5. 21:01
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
Szexelj csak minden másnap vele. Addig pihen a puncid. És amikor nem akarod hogy megdugjon a száddal elégítsd ki. Szerintem így neki is jó lesz, meg neked is. :)
2014. aug. 5. 21:07
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
Én naponta háromszor szoktam. Egyet reggel, egyet suli/munka után, egyet meg este lefekvéskor. Minden barátommal így volt. Megőrülnék, ha nem akarnának minden egyes nap jól megrakni.
2014. aug. 5. 21:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Valami kompromisszumot kitalálunk, az a biztos :)
2014. aug. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!