Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik miért ilyen unalmasak?
Lehet azért beszélnek annyit a játékokról mert tudják, hogy te is szeretsz játszani és gondolják, akkor az egy közös téma amiről ők is tudnak mondani valamit.
De mindenhol vannak unalmas emberek akik állandóan ugyan arról ugatnak. Lehet az a gta v pc-re vagy az esti gyúrás. Egy idő után minden unalmas.
Azért vannak nyitott emberek is akik nem csak panaszkodnak és bármiről el lehet velük beszélgetni. Próbáltál már te más témákat bedobni nekik?
Amúgy van benne valami. Ritka az olyan férfi itt, aki izgalmas és még normális is.
Ellenben sok arabbal, spanyollal, olasszal volt dolgom, ők teljesen más világ. :) Egy percet sem unatkoztam velük.
Az a vicc, hogy sokkal több külföldi férfi kezdett már ki velem, mint magyar. Sokkal másabb a kisugárzásuk, szabadabbak, optimisták, pezsgőbbek. Még a tekintetük is más, szikrázóbb, és nyíltabb.
Egyszerűen ha le akarnak állni velem beszélgetni, még csak nem is érzem azt, hogy én nem szeretnék.
A magyar férfiak pedig nem ilyenek. Nyugodtak, nem is nagyon lehet érezni ilyen plusz kisugárzást (nagyon ritka, hogy ha valakiben van valami plusz), mert mindenki feszélyezi magát, gátat szab a személyiségének (főleg még az ismerkedés első pár órájában).
Nincs meg náluk az, mint a külföldieknél, zokszó nélkül mondom nekik azt, hogy ahha szia.
Már eleve gátlásokkal lépnek elém, és a betanult 5-10 sablonkérdés után beáll a kínos csend.
10-ből 6x ez történik.
Míg egy külföldi bemutatkozik, rögtön mellé mond valami érdekességet, és vissza kérdez, hogy neked van-e olyanod vagy te csináltál-e olyat. Az első 5 percben már tudható, hogy hogy hívják a kutyáját, milyen fajta, mit dolgozik, hogy hívják a legjobb barátját, mit szoktak közösen csinálni, miért tetszik neki az a szín ami éppen rajta, vagy rajtad van, és az a heg miért van a könyökén. A beszélgetés 20. percében tudom meg hány éves, és amúgy honnan jött.
Magyar ismerkedés: szia, hogy hívnak?hány éves vagy? suliba jársz vagy dolgozol? öööööööö és amúgy mit csinálsz itt? gyakran jársz ide? ööö van barátod?
De evvel szemben én azt mondom, sokkal jobban érzem magam magyar fiúval, mint külföldivel. Csak meg kell találni a kompatibilis személyt. Nyilván egy magyarral sokkal több közös dolgom van, közös nyelv, történelem, "emlékek". Ha csak ez a minimum, máris 100x több dologról tudok vele beszélni, mint mondjuk egy finnel.
Meg annyira könnyen leszűrhetőek azok, akiket esetleg csak 1-2 dolog érdekel. 10 perc alatt kiismerhető, hogy számomra unalmas személyiség, vagy sem. Nyilván olyannal fogok 10 perccel többet beszélgetni, akiben észre veszem, hogy legalább annyi téma érdekli mint engem.
Nem mindegyikünk unalmas, mint ahogy nem minden lány sem egyforma.
Amit furcsállok, hogy szerinted a külföldiek azok akik nem akarnak gyorsan megfektetni, viszont sokan mások meg azt írják, hogy sok külföldi a magyar lányokat könnyűvérűeknek tartják.
A lényeg, hogy ne általánosíts se a magyarokkal se a külföldiekkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!