Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok (vagy ismertek ilyen lányt) aki hazudott a barátjának arról hogy korábban hány emberrel szexelt?
Mennyit mondtatok neki és mennyi a valós szám?
Tervezitek hogy majd elmondjátok neki vagy inkább sírig hallgattok?
És szerintetek mennyire gyakori ez?
Vannak szélsőségek persze, akinek mérhetetlen partnere volt, bevallom nekem is sok volt..
És ez engem a mai fejemmel elszomorít, mivel ha lett volna családom, és nem megpattannom kell hazulról 18-évesen, ezer sebből vérezve, akkor nem is lett volna annyi...
Mivel megértésre szeretetre vágytam nem kaptam meg, a fiúk meg kihasználták, hogy mindent lehet mert úgy is eltűri, azért, hogy ne legyen egyedül... Én meguntam, kidobtam vagy kidobtak, és jött a következő...
Mára ez úgy néz ki, hogy "inkább vagyok egyedül mint akárkivel"
Ez nem erény, hanem megmutatja, mit meg nem tennénk a boldogságért, és az elfogadásét, no meg a szeretetért persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!