Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan lányok (vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok (vagy ismertek ilyen lányt) aki hazudott a barátjának arról hogy korábban hány emberrel szexelt?

Figyelt kérdés

Mennyit mondtatok neki és mennyi a valós szám?

Tervezitek hogy majd elmondjátok neki vagy inkább sírig hallgattok?

És szerintetek mennyire gyakori ez?

2014. aug. 5. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te aztán csak tudod, okostóni! Teli van a gyk statisztika zsenivel... :D Amúgy elárulom neked, hogy mindenkinek más a jó pasi és jó nő...
2014. aug. 5. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Az ad hominem érvelés tényleg azt mutatja, hogy te - velem ellentétben - nagyon művelt vagy... Igen, én értek a statisztikához, te láthatólag nem.
2014. aug. 5. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
29 évesen több mindent láttam mint te. Te szerinted van olyan pasi akivel minden lány lefeküdne, szerintem meg nincs!!! Ott bukik az elméleted, hogy az embereket nem lehet beskatulyázni. Az én párom minimum 15 nővel volt előttem, pedig ő külsőre tényleg átlagos, nekem ő a 3. A barátnőim is ugyanígy vannak, mind átlagosak, a párjuk sokkal több nővel volt együtt, mint ők férfival. Ja, várj kitalálom, ez pusztán véletlen te statisztika géniusz... -.-
2014. aug. 5. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Vannak szélsőségek persze, akinek mérhetetlen partnere volt, bevallom nekem is sok volt..

És ez engem a mai fejemmel elszomorít, mivel ha lett volna családom, és nem megpattannom kell hazulról 18-évesen, ezer sebből vérezve, akkor nem is lett volna annyi...

Mivel megértésre szeretetre vágytam nem kaptam meg, a fiúk meg kihasználták, hogy mindent lehet mert úgy is eltűri, azért, hogy ne legyen egyedül... Én meguntam, kidobtam vagy kidobtak, és jött a következő...

Mára ez úgy néz ki, hogy "inkább vagyok egyedül mint akárkivel"

Ez nem erény, hanem megmutatja, mit meg nem tennénk a boldogságért, és az elfogadásét, no meg a szeretetért persze...

2014. aug. 5. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!