Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan lányok (vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok (vagy ismertek ilyen lányt) aki hazudott a barátjának arról hogy korábban hány emberrel szexelt?

Figyelt kérdés

Mennyit mondtatok neki és mennyi a valós szám?

Tervezitek hogy majd elmondjátok neki vagy inkább sírig hallgattok?

És szerintetek mennyire gyakori ez?

2014. aug. 5. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

Én eddig mindig megmondtam, de mostantól nem fogom. Egy ostoba sráccal ismerkedtem, megkedvelt, kicsit már belém is szeretett, amikor meséltem neki a kalandjaimról, erre otthagyott. Ezzel nem lett volna semmi baj, ha ő szűzies életet élt volna előtte, de nagyon nem. Így semmi joga nem volt engem elítélni, meg amúgy sem. Kétszínű, kettősmércés, ostoba, álszent egy fiúcska volt.

Mostantól azt fogom mindenkinek mondani, hogy ő a második az életemben, és rebegtetem hozzá a szempilláim.

2014. aug. 5. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan. Egy átlag lány sokkal több fiúval volt, mint egy átlag srác.
2014. aug. 5. 17:49
 3/14 anonim ***** válasza:
#2: mindenkinek joga van megválogatnia, hogy kivel létesít párkapcsolatot, méghozzá az ő saját előéletétől függetlenül.
2014. aug. 5. 17:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Joga van hozzá, de attól még visszatetsző ez a hozzáállás, és nekem is elment a kedvem tőle emiatt.
2014. aug. 5. 17:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Neked is jogod van megválogatni, hogy kivel jössz össze, ez a szép benne. ;)
2014. aug. 5. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Soha nem vallanám be az igazat erről...

Így is sok van a rovásomon... :DD

2014. aug. 5. 17:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Ezért szeretem a szolid, lehetőleg még szűz tini lányokat. Akkor biztos, hogy nem egy r**anccal jövök össze. :)
2014. aug. 5. 17:59
 8/14 A kérdező kommentje:

#2. válaszoló:

Megkérdezhetem hogy hány partnered volt eddig? És mennyit fogsz letagadni? :D

#7. válaszoló:

Na, mennyi az annyi? :D

2014. aug. 5. 18:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát én akkor is elmondanám az igazat, ha sok lenne. Miért kéne szégyellni??? A páromon kívül viszont csak 2 pasival voltam, azok is hosszú kapcsolatok voltak.

,,Szerintem sokan. Egy átlag lány sokkal több fiúval volt, mint egy átlag srác."- Az meg hogy jön ki, lány lánnyal szexel??? Vagy saját magával????? Gondolkozzál már!(most csúnyát akartam írni, de nem teszem...)

2014. aug. 5. 18:03
 10/14 anonim ***** válasza:

"Az meg hogy jön ki, lány lánnyal szexel??? Vagy saját magával????? Gondolkozzál már! "

Az úgy jön ki, drágám, hogy van egy pár alfahím, kb. a férfi lakosság 10%-a, akik sokkal de sokkal több nővel voltak, mint az átlag férfi.

2014. aug. 5. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!