Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ebben a helyzetben?
A lényeg lemaradt:
Nem kell megcsalnod/elhagynod a párodat, csak mert érdeklődsz más iránt is! Csak élvezd a zsibongást mely most benned zajlik le!!!
28/N
Soha még egy csókig sem!
Az első fellángolásnál, csak egy hajszál választott el!!! Nem tudom miért nem tettem meg, de az a lényeg hogy egyáltalán nem bánom hogy nem történt semmi, csak flört!!!
Most úgy vagyok, hogy lefeküdnék a sráccal ha nm lenne pasim. De van! És eszemben sincs elhagyni! Pedig még gyerek sincs..
Szóval azt tanácsolnám, hogy élvezd a játékod addig amíg neked jó!!! S ha már ott tartasz hogy nem bírod megcsalod a férjed, előtte ülj le és gondolkozz el magadon a házasságodon, a jövőn mindenen... Mert most szépnek tűnik a másik de nem biztos hogy minden úgy lesz ahogy a kis képzeletedben (és a nyálas filmekben)
Lehet hogy elhagyod érte a családodat, az első 1-2év maga a tökély aztán ismét jön vki aki elkezd érdekelni... Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!