Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ebben a helyzetben?
Gary Chapman: A házasság négy évszaka
ajánlom figyelmedbe ezt a könyvet :)
Neked kell eldönteni,hogy a család a fontosabb vagy egy valószínűleg pár alkalmas szexkapcsolat!?
Szerintem te is tudod mi a helyes csak a kíváncsiság nem hagy nyugodni!
Ha a családot választod, az lenne a legjobb ha minden kapcsolatot megszakítanál az új férfival. Idővel elmúlik a vágy meg a kíváncsiságod.
Na meg persze akkor kellene valamit tenni a házasságodért is,hogy rendbe jöjjenek a dolgok. Kettesben való kikapcsolódás, beszélgetések. Lehet ő is érzi,hogy nincs minden rendben, csak még nem beszéltétek meg!
én a helyedben megnézném a A hűtlent Richard Gere-rel, nagyon komoly, nagyon ütős a témában, hidd el jobb lesz mint itt bárki válasza, szerintem helyre zökkent...
Orvosi utasításra,( A hűtlen) mielőtt késő lesz...
Gary chapmantol épp a szeret nyelveket olvasom!:)
Igen, tudom mit kene tennem, csak mindig ott motoszkál a kisördög, h ez biztos azért van, m nem illunk össze a férjemmel, es más rendes feleségnek ilyen biztosan eszébe sem jutna!:( persze, minden házasságban vannak nehézségek, csak en most találkozom először ilEn szituacioval!
Kicsit más a téma, de a lényeg ugyanaz... Olvasd át!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Amit figyelmedbe ajánlok:
27-es, 40-es válaszok. De érdekes az egész...
Főleg azért, mert amint láthatod, kőkeményen le lettünk pontozva...
Azóta viszont számtalan privátot kaptam, nagyon sokan vannak ugyanebben a cipőben, csak nem merik felvállalni.... még maguknak sem!
"Ha a családot választod, az lenne a legjobb ha minden kapcsolatot megszakítanál az új férfival. Idővel elmúlik a vágy meg a kíváncsiságod. "
Jázi: nem múlik el...
Első körben mindenképpen az lenne a jó, ha férjedet próbálnád kicsit érdekesebbre faragni. Öltöztesd, töltsetek több időt kettesben.
Ha ez nem megy, akkor, ha dolgozó nő vagy, akkor lépj félre, legyél diszkrét, úgy hogy ez a család harmóniáját ne veszélyeztesse.
Ha viszont háztartásbeli vagy (férjed tart el), akkor nincs erkölcsi jogod arra, hogy félrelépj.
37F
Igen vannak ilyen hullámvölgyek időszakosan mindenki életében, hisz nem lehet örökké nyár sem!!!
Csak egy különbség van ebben a hullámvölgyben: Ki hogyan éli át?!
Te szenvedsz és elbizonytalanodsz... Kínlódsz, kételkedsz, felborult a rózsaszín kis világod...
10 Éve élek párkapcsolatban, időnként nálam is megjelenik egy férfi aki felkelti az érdeklődésemet... az első fellángolásnál iszonyúan szenvedtem a kétségektől, hogy mit tegyek. Kit válasszak, merre tovább, a biztos kapcsolatot rúgjam fel egy kalandért? (mert ugyebár a megcsalás szóba sem jöhetett huszonévesen) Aztán leküzdöttem a vágyat, a párommal maradtam, idővel elmúlt a vonzódásom az 'idegen' iránt. S egy cseppet sem bántam meg a DÖNTÉSemet. A párkapcsolatomra kifejezetten jó hatással volt ez az átértékelős időszak...
Aztán ismét egy hasonló hullámvölgy következett. Ez már egyáltalán nem volt oly intenzív. Viszonylag hamar lejátszódott bennem...
S jelenleg megint kezd ébredezni a vágy valaki iránt...
De most már az a különbség hogy élvezem!!! Nem kínlódok..
Az eszemmel, a szívemmel tudom és érzem hogy a párommal akarom leélni az egész életemet. Ezt olyan igazán, minden sejtemmel érzem. Így már teljesen más megélni az idegen férfi által felébresztett vágyat!!!
Ahogy a másik kérdés válaszaiban is megtalálható, kell hogy a férfi férfinek a nő pedig nőnek érezze magát!!! Nos ők attól érzik magukat igazán elemükben, ha néha néha 'megbotlanak'... Szerintem ennél összetettebb az hogy a nő mitől nő, de! igenis kell a másik nem iránti visszajelzés.
S ha ezt olyantól kapjuk aki számunkra vonzó, miért kell egyből kétségbe esni?!? Miért kell megijedni magunktól, a vonzódásunktól? Én elDÖNTÖTTEM hogy a pasim kell nekem, de ettől még élvezem mások közeledését! (de nem kihasználva)
Érted? Egyszerűen csak élvezem a perceket. Élvezem hogy egymásramosolygunk, élvezem a lopott pillantásokat, az elejtett beszólásokat és ennyi!!!!
Igen vonz, szexuálisan izgat, rengetegszer álmodozom arról, hogy hatalmasat szexelünk, de ez csak képzelet!!! A valóságban úgysem lenne oly tökéletes, az meg csalódáshoz vezetne. Őszintén: hányszor álmodoztál arról hogy elcsábulsz? s bitzosra mondom, nem úgy történne ahogy a képzeletedben! Akkor mi lenne a vége? Még nagyobb mélységbe zuhannál...
Szóval éld meg a pillanatot, élvezd a történéseket!!!
Nem tudom, mi fog kisülni nekem a jelenlegi hullámvölgyemből. De egy biztos! Tapasztaltabb leszek! S miért ne élvezhetném ezt az időszakot?
S te miért nem élvezed hogy zsonganak a hormonjaid, s ismét érzed hogy kívánatos nő vagy!?
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!