Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért esik nehezükre bocsánatot kérni, vagy beismerni, ha hibáztak?
Ez a büszkeségükből ered?
Tudom, jön majd válasz, hogy ne általánosítgassak, de ez nem az, hanem több évtizedes tapasztalat! Ha magatokba néztek, férfiak, ti hogy látjátok?
először is, ahogy mondod: magamba nézek és eldöntöm tényleg bocsánatot kell-e kérjek(ez esetben meg is teszem) vagy nem, mert ilyen is van, sőt nekem meg az a tapasztalatom hogy sokszor a lányok direkt vitát,veszekedést generálnak és az én számba adják a szavakat,amiket jól kiforgatnak
hisztis p*#a jelenség...na ilyenkor nem kérek bocsánatot
A férfiaktól azt várják, hogy kemények legyenek meg rettenthetetlenek stb. Nah ezzel nem fér össze az, hogy mindig mindenért bocsánatot kérjenek. Akik folyton mindenért bocsánatot kérnek, nem lesznek eléggé férfiasak a lányoknak. Akkor meg az lesz a baj, miért ilyen papucs a srác.
Szerintem ha az ember érzi a határokat és ha jogos bocsánatot kér, ha csak hisztizés van, akkor meg nem. Így nagyjából talán a határokon belül maradhatnak a dolgok.
Én szoktam, nálam is pont a csajom hisztizik.
Ő hibázott, erre magát mérgezi azzal, hogy én hibáztam(és el is hiszi) :D
úgyhogy sztem dobni dobom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!