Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiaknak inkább a kényes és magára nagyon adó nők jönnek be?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 10:20
1/10 anonim válasza:
hülye kérdés. az igénytelenség kinek jön be szerinted?
2/10 anonim válasza:
Nem mindenkinek!! Én nagyon utálom a kényes nőket!!
3/10 anonim válasza:
Az, hogy kényes és igényes nem függ össze olyan szorosan mint gondolod.
Igényesség alapfeltétel, kényesség irritál
4/10 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy fontos az igényesség. A magára nagy adó alatt az olyat értem aki képes vagyonokat a saját szépségére elkölteni pl. szoláriumba jár, póthaja van, műszempillája van, műkörme van stb.
2014. jún. 25. 10:25
5/10 Mr. Truth válasza:
Én azokat a nőket szeretem akiket nem kell pátyolgatni és minden erősebb széltől óvni... akinek van két lába és állni is tud rajta és aki nem jajong attol ha összepiszkolta magát :)
én a vagány nőket csipem :D
6/10 anonim válasza:
#3-assal értek egyet...
és megint mi ez a nagy általánosítás? nekem nem a "kényes és a magára nagyon adó nők" jönnek be...inkább szolidabb legyen :) főleg a belső és a természetes arc, szép mosoly számít, persze fontos az igényesség is!
7/10 anonim válasza:
Az ilyeneket kiküldeném a mezőre kapálni...
8/10 Költőnő? válasza:
az nem igényes, az mű. És sok férfinak nem is jön be.
9/10 DanteSparda válasza:
póthaj meg a szolárium mióta szép?
10/10 anonim válasza:
mert hülyék... persze a normális lány egynek se kell :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!