Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy aki kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy aki kevésbé vonzó, az még válogat is?

Figyelt kérdés

Szóval ne tagadjuk le, vannak- nagyon szépen és eufemisztikusan fogalmazva- kevésbé vonzó egyének.

DE miért van az, hogy pont ők válogatnak? :D

2014. aug. 4. 16:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled kérdező :D én sem értem ezt. Ha van egy csúnya csaj És van egy helyes pasi akit magának akar és mégsem érti hogy miért nem jön össze vele... Számomra is felfoghatatlan :P
2014. aug. 4. 17:28
 22/30 anonim ***** válasza:
különben sem értem a reakciódat, a véleményem kérdezted azzal, hogy publikusan feltetted a kérdést én meg válaszoltam. nem is értem, nem tetszik neked hogy van saját véleményem egy adott kérdésről, hát uram bocsáss, hogy ez engem had ne érdekeljen már egy kicsit sem.
2014. aug. 4. 17:28
 23/30 A kérdező kommentje:

akik ócsárolnak, azoknak üzenem, hogy én nekem 19 évesen diplomás mérnök csajom volt és még jó pár alkalmim idősebb nőkkel

ha ezt megcsinálod utánam, akkor ócsárolhatsz

persze nem vagyok egyedül ezekkel az élményekkel, de nem hiszem hogy pont azok haladnának túl , akik ide írkálnak és ócsárolnak

szóval akkor kritizálj, ha jobban cs inálod mint én...

2014. aug. 4. 17:33
 24/30 anonim ***** válasza:

húhhhhaaaa :D:D:D

látom megvan a szinted ha ilyenekkel kell kompenzálnod magadat csak azért mert nem tudod elfogni mások véleményét :D a kérdés merőben provokatív, én innentől lezártnak tekintem az ügyet és kivettem a kérdést a figyeltek közül.

2014. aug. 4. 17:37
 25/30 A kérdező kommentje:
utolsó, te elfogadnád ha ócsárolnak? erre válaszolj...
2014. aug. 4. 17:41
 26/30 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Juj,de fájsz!

Mit kapod fel a vizet,ha állítólag nem érint?

2014. aug. 4. 18:11
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és ha limitáltak lennének a lehetőségeim, akkor is inkább egyedül halnék meg, mint egy olyannal, aki nem tetszik.
2014. aug. 4. 19:12
 28/30 anonim ***** válasza:
nem pont ők válogatnak, mindenki válogat! ez teljesen normális
2014. aug. 4. 22:23
 29/30 anonim ***** válasza:

" én nekem 19 évesen diplomás mérnök csajom volt és még jó pár alkalmim idősebb nőkkel "

de nagy jampi vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD én annyira nem lennék erre büszke, de te tudod, mi az életcélod :DDDDD magadat amúgy hova sorolod ebből kiindulva, hogy öregebb nőkkel jön csak össze a dolog...? :DDD

2014. aug. 5. 15:35
 30/30 A kérdező kommentje:
a 27 éves és a 30 éves az neked öreg? ja hogy neked akkor a 12 éves lányok a mérvadóak? hisz azok ugye nem öregek :)
2014. aug. 5. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!