Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy aki kevésbé vonzó, az még válogat is?
Szóval ne tagadjuk le, vannak- nagyon szépen és eufemisztikusan fogalmazva- kevésbé vonzó egyének.
DE miért van az, hogy pont ők válogatnak? :D
Mert joga van hozzá mindenkinek.
Lehet,hogy így több időbe telik találni valakit,de ezt mindenki maga dönti el.
na de nem értitek a lényeget....
ha valaki, egyszerűen fogalmazva és az eufémiát mellőzve, csúnya, akkor az nem teheti meg hogy válogat, hisz nem állnak sorban hozzá a nők
az teheti meg, hogy válogat, akinek sok kérője akad
de aki kevésbé vonzó, az nem teheti meg,senki nem ilyen logikus?
aki kevésbé vonzó, az ragadjon meg minden lehetőséget, ami s zembe jön, ha nem is mindent, de a nagyját igen
senki nem ért velem és a logikával egyet? mindenki csak az érzelmeire hagyatkozik?
Nos, nem tartom magam külsőre egy adonisnak.
De: Olyan dolgokat tudok nyújtani egy nőnek, amiről
sokan szerintem csak álmodoznak. Emellé természetesen
egy életre keresek párt, tehát azért hagy válasszam
meg, kivel szeretném leélni az életem. Ennyi a történet :)
de itt meg közbeszól az, hogy az ember társas lény és különböző drive-ok , különböző biológiai ösztönök hajtják, pl ugye a s zexualitás
ha fogyatkozva vagyok a lehetőségekben, akkor minden útba eső lehetőség számba jöhet
ez az egészséges
aki, csúnya, és még válogat is, sőt, még be is szólogat az ellentétes nemnek, az meg is érdemli, hogy nyugdíjas éveit is egyedül töltse, ez az én véleményem, és igen, lehet hogy ez egy radikális vélemény, de ez a valóság, a tiszta valóság
Nem,mert pont,hogy megteheti.
És van,hogy emiatt jönnek majd utána sorba állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!