Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy aki kevésbé vonzó, az még válogat
is?
Figyelt kérdés
Szóval ne tagadjuk le, vannak- nagyon szépen és eufemisztikusan fogalmazva- kevésbé vonzó egyének.
10: szerinted nem jobb egyedül, mint valakivel, aki nem tetszik, hányinger kap el a szagától és mondjuk ostoba, mint a föld?
szerinted nem jobb szex nélkül, mint egy ilyennel szexelni?
2014. aug. 4. 17:06
12/30 A kérdező kommentje:
te jóember, mit hadoválsz itt már másodszor jogi dolgokról? ez nem a Jog kategória nagyokos!
vedd fel a szemüveged és láss helyesen -.-
mellesleg halvány lila gőzöm sincs, hogy mit akarsz mondani, mert érthetetlen az egész mondatod.
ha csak ócsárolni tudsz, nem kell a kérdésem alá írni kedves nyárspolgár!
2014. aug. 4. 17:07
13/30 A kérdező kommentje:
12-es, naaaa
Magyarországon nincs sok ilyen nő, mint amit te leírtál
pl én, ha sétálok Budapest belvárosában, kb 5 méterenként olyan nőket látok, aki után minden pali megfordul, szóval csak hagyjuk a szélsőségeket.
amit te leírtál olyan gyakorlatilag nincs, pláne fiatalkorban
vagy te neked csak ilyen nőkkel volt dolgod? :D
2014. aug. 4. 17:09
14/30 anonim válasza:
Szerintem meg pont az a gáz, hogy valaki az első útjába jövővel összejön, csak hogy legyen valaki. Igenis válogassa meg az ember, akárhogy is nézzen ki. Van az a szint, ahol nem éri meg a dolog egyszerűen - és most nem feltétlenül kell külső dolgokra gondolni, sőt sokkal inkább belsőkre. Sugárzik belőled kérdező a felszínesség sajnos. Én utasítottam már el lányokat, mert nem voltak megfelelőek hozzám, személyiségileg. És nem kapkodnak utánam a nők. És tudod mit? Nem bánom, mert egyszerűen borítékolható, hogy nem alakult volna jól a dolog.
2014. aug. 4. 17:09
15/30 anonim válasza:
ezt a logikát hívják kapuzárási pániknak, egy mentálisan egészséges ember nincs rászorulva, hogy boldog boldogtalannal együtt legyen csak azért mert. remélem ezt már érted, próbáltam a szinteden megszólalni.
2014. aug. 4. 17:11
16/30 A kérdező kommentje:
szinteden? szinteden kedves utolsó? és a te szinted mi?
a te szinted a csillagos ég? úgy gondolod?
jobb ha inkább nem szólok ehhez hozzá semmit sem, de ha élőben beszélnél így előttem, pláne velem....
2014. aug. 4. 17:15
17/30 anonim válasza:
Kérdező.. neked most konkrétan mi bajod?
2014. aug. 4. 17:17
18/30 anonim válasza:
az, hogy az ember jobbra törekszik mind magával szemben mind másokkal szemben szerintem nem baj, sőt ez az elvárt. az hogy ez neked nem tetszik az engem nem érdekel túlságosan.
2014. aug. 4. 17:20
19/30 anonim válasza:
Te most vagy nagyon hülye vagy, vagy szivatod a válaszolókat. MINDENKI válogathat és válogatnak is. Attól, hogy valakinek csak évente 2 "kérője" akad, még válogathat, pl. csak az egyikkel jön össze, vagy egyikkel sem. És kevésbé esztétikus embereknek is lehet annyi hódolójuk, mint a csodálatosangyönyörűszépeknek, pláne, hogy a szépség relatív, és általában mindenkinek más tetszik. Van olyan leány ismerősöm, aki szerintem baromi jó nő, formás test, szép arc, szép haj, minden, még értelmes is, mégsincs pasija évek óta, és max. 1-1 éjszakára tartanak rá igényt. Na most akkor ő válogathat? Hát nagyon nem. Attól, hogy te ilyen baromi felszínes vagy, más emberek még nem azok. :)
2014. aug. 4. 17:24
20/30 anonim válasza:
Én is a belvárosban lakom és fele-fele, nagyon sok bottal sem piszkálnám meg típusú lány mászkál erre felénk...és nagyon sok jócsaj is, igen. Bár lehet, hogy neked, mint ronda szűz fiúnak, már mindenki bejön...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!