Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek akkor, ha kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek akkor, ha kiderülne, hogy a csajotok titokban beszélget facebokon az exével?

Figyelt kérdés

Szóval ti vagytok a csajnak a második barátja, és a kapcsolat közepén kiderül, hogy egy másik facebokon , amiről ti nem tudtatok, tartotta a kapcsolatot az első barátjával. Azután persze, hogy megkértétek, ne beszéljen többet vele és zárja le örökre, mindenestűl.

Ha ez kiderülne a kapcsolatotokban, mit tennétek?

2014. aug. 4. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
S ha még ez sem elég akkor visszamennék az exhez és addig ismételném amíg el nem fárad a kezem. #8 voltam
2014. aug. 4. 16:19
 12/15 A kérdező kommentje:
azért a dolgok nem ilyen könnyen mennek sajnos, utolsó
2014. aug. 4. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt mondod titokban" no go,mehet!

Én ilyen vagyok.

2014. aug. 4. 16:52
 14/15 A kérdező kommentje:
ha szereted a lányt, akkor nincs szíved kidobni...
2014. aug. 4. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Női vélemény:

Az egy dolog, hogy szereted, de ezek után meg tudsz bízni benne? Nem fogsz azon agyalni, hogy mi van köztük vagy hogy mikor lesz legközelebb egy ilyen húzása? Azért, ha valaki elmegy odáig, hogy kamu profilról írogat az exének ott gond van: vagy többről van szó, mint barátságról és ezt próbálja titkolni vagy a ti kapcsolatotokban van valami nagy gáz, ami miatt nem meri mondani, hogy amúgy tartják a kapcsolatot.

(Nálunk ilyen tuti nem derül ki, mert tudja, hogy nem haraggal váltunk el az exemmel, azt is tudja, hogy néha beszélünk. Nem tőle, de tudom, hogy megcsalta az exét, haraggal váltak el, vele tuti, hogy nem beszél a hátam mögött. Ő meg tudja, hogy ha sunyít, akkor a fentebb említett okok miatt ki lesz vágva.)

2014. aug. 4. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!