Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek akkor, ha kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek akkor, ha kiderülne, hogy a csajotok titokban beszélget facebokon az exével?

Figyelt kérdés

Szóval ti vagytok a csajnak a második barátja, és a kapcsolat közepén kiderül, hogy egy másik facebokon , amiről ti nem tudtatok, tartotta a kapcsolatot az első barátjával. Azután persze, hogy megkértétek, ne beszéljen többet vele és zárja le örökre, mindenestűl.

Ha ez kiderülne a kapcsolatotokban, mit tennétek?

2014. aug. 4. 16:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Innék 1 sört
2014. aug. 4. 16:11
 2/15 anonim ***** válasza:
akkor megmondanám neki, hogy vagy eldönti mit akar vagy én leléptem és azt csinál amit akar.
 3/15 anonim ***** válasza:
Semmit?!
 4/15 anonim ***** válasza:

1. elveszett az őszinteség nem vallotta be...

2. nem lenne bizalom, mert vajon miért nem vallotta be...

3. talán a hűség is oda???

ha ő mondja meg akkor megmarad minden rendben...talán a bizalom lehetne gond...de ha a hűség borul akkor vége mindennek

2014. aug. 4. 16:12
 5/15 Melinda:D válasza:
Bár lány vagyok, de ha a barátom tenne ilyet akkor kideríteném h barátságról, vagy többről van szó.. :D
2014. aug. 4. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:

Eleve nem szabnek neki felteteleket hogy kivel beszeljen meg kivel ne.

Viszont ha barki massal a kapcsolattartas tulmegy azon amit az ember kapcsolat mellett megengedhet maganak, akkor levonnam a kovetkeztetest.

2014. aug. 4. 16:14
 7/15 A kérdező kommentje:

de ha mondjuk, már válaszút elé állítottátok, és titeket választott, na és utána derül ki hogy titokban exezik még...

ti nem borulnátok ki nagyon?

2014. aug. 4. 16:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Én tenném amit a 2. Írt, de elötte megkeresném az exet, és úgy szájon vágnám vagy 10x, hogy egy életre megtanulja mit jelent exnek lenni.
2014. aug. 4. 16:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Megnézném a beszélgetéseket, ha többnek tűnik mint barátság repül.
2014. aug. 4. 16:15
 10/15 A kérdező kommentje:

oké, de úgy derül ki a dolog, hogy a csaj már törölte az egész beszélgetést...

na és most képzeljétek el, hogy én ilyen kapcsolatban voltam benne, és még ezután a momentum után folyt a kapcsolat még jó pár hónapig.

majdnem megőrültem, a szívem is elkezdett megbolondulni, extrasysotlés is lettem

2014. aug. 4. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!