Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiatal nők! Nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiatal nők! Nálatok milyen értékek számítanak egy pasiban?

Figyelt kérdés

Mit értékeltek? Ha mondjuk tudok főzni az jó?

Vagy egészségesen próbálok élni és sportolok. Esetleg tanulok valamilyen hangszeren játszani. Ezek számítanak valamit a lányoknak? Vagy mellékes dolgok, nem annyira érdekesek?

2014. aug. 3. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem pl teljesen rendben van. :)
2014. aug. 3. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem számítanak ezek, ha eleve tetszik a fiú, akkor plusz érdekességnek jók. :)

Én szeretem, ha értelmes, okos, törekvő, elégedett, önmegvalósító, önálló, humoros egy férfi.

26l

2014. aug. 3. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
ezt mindet értékelni fogja benned a lányzó :) legalábbis szerintem ezek olyan értékek amik nem mindenkiben vannak meg szóval csakis jó pont :) 21/L
2014. aug. 3. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A főzés plusz pont, a sport semleges, a hangszer szintén plusz pont. Ha van humorod, képes vagy értékelni az aktuális dilimet és nem vagy igénytelen, akkor tökéletes vagy :)
2014. aug. 3. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül nekem egyik sem annyira fontos.

A határozottság, természetes önbizalom, józan ész, hűség, gondoskodás, kedvesség, ragaszkodás, tolerancia, humorérzék már inkább.

2014. aug. 3. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez emberfüggő. Én például mindenfélét tudok értékelni a másikban, akkor is ha pl. én nem vagyok oda az adott dologért. Szóval én nem játszom hangszeren és nem is kifejezetten izgat a zene, de szép dolognak tartom, ha valakit érdekel és játszik is. Szóval a lényeg, hogy lássam, hogy a másik nem egy lusta dög, hanem próbál fejlődni a maga módján és nem a kocsmában tölti a szabadidejét. Az egészség nekem kifejezetten fontos, ez alatt azt értem, hogy ne cigizzen az illető és valamit sportoljon, meg mondjuk ne mekis kaján éljen. Magyarul ügyeljen magára.

Egyébként fontos, hogy őszinte legyen, meg ne olyan, aki mindennemű felelősségtől megijed, vagy összevissza csal. Hát kb. ennyi így hirtelen. 23 L

2014. aug. 5. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!