Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha fiatalabb a fiú?
Nagyon jóban vagyunk minden szuper, elég régóta és csak azért nem vagyunk együtt mert 3évvel fiatalabb tőlem.Amúgy minden olyan mintha együtt lennénk, csak éppen "titokban" csináljuk úgymond.
Nem az zavar , hogy mit mondanak mások, inkább az én elveim nem engedik.
23/L
Az a gáz, ha idősebb, de nem most! Majd mikor te még nő vagy, Ő meg már egy megrögzült vén hülye. Jó, nyilván 3 évnél még ennek esélye is nagyon kicsi. :) Ne foglalkozz vele.
Egyébként biztos, hogy előfordul majd olyan szituáció, ahol kiérződik majd a fiatalsága, de ezek ált. nem hosszan tartó kínos helyzetek, s korotokból ítélve pár év múlva már erre is az esély 0.
Leírtad gyakorlatilag, hogy miért is hülyeség az az elmélet, amit sokan állítanak. :D
Ez nem így működik, nézz szét, hogy jellemzően szerelem, szex, párkapcsolati kérdésekben mire kérdeznek rá, mekkora súlyos tévedésben élnek "papíron" felnőtt nők. Én inkább úgy gondolom, hogy bizonyos dolgokban a férfiak, bizonyos dolgokban a nők érnek előbb, viszont a férfiaknál a "gyerekes" viselkedés jobban a felszínen van, mert cseppet sem titkolják, számukra (számunkra) az ÉN a legeslegelső, s még véletlenül sem mennénk bele bizonyos önfegyelmezésekbe ha az a jókedvünk, jó közérzetünk kárára történik, pláne nem más kedvéért max. jelentős cél érdekében. 16-24 éves kor között (nőknek szól) ettől vált át a teljesen pozitív érzés első pár együttlét után ambivalens érzéssé. Szal az a szeretem, de néha olyan hülye, AZ előtt meg szimplán szerettem, nem volt sosem ilyen hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!