Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as pasik ti összejönnétek egy nálatok jóval fiatalabb gimnazista lánnyal ha minden stimmelne az életritmison kívül?
Figyelt kérdés
ha igen miért , ha nem miért nem?
kort írjatok légyszíves
2014. júl. 16. 22:18
1/10 anonim válasza:
nagyon ketsegbeesett vagy luzer kell legyen az ilyen pasi
2/10 anonim válasza:
Bár nem vagyok harmincas, de simán összejönnék mert nagyon tetszenek. Degradáló véleményeket nem kérek, úgy gondolom a szerelem nincs plusz/mínusz korkülönbséghez kötve.
Ja és 27 vagyok (szép lassan 30-as) :(
3/10 anonim válasza:
A millió-egy házas gyökérből ítélve akik az egyetemista bulikon tömik a tiniket szerintem jó esélyeid vannak.
4/10 anonim válasza:
Igen,a fiatal csajokat szeretem,Írhatsz ! :)
5/10 anonim válasza:
hát van olyan akivel igen de csak ha jól néz ki és tényleg olyan értelmi szinten van ami ehhez kell :)
6/10 anonim válasza:
Én mindig is gáznak tartottam ha egy ilyen idős férfi gimnazista lánnyal kezd (pontosan amit írtál amiatt is..kicsit ha bele gondolsz..neked még nem kell lehorgonyozni meg stb) A férfi meg tudjon megszerezni és megtartani egy érett gondolkodású NŐT, nem kislányt..:)Bocsi nem a rossz értelembe értettem a kislányt, de gimnazistaként még annak kéne lenned jobb esetben :)
7/10 anonim válasza:
En 30 eves voltam mikor osszejottem a mostani feleseggemmel aki akkor 16 eves volt azota eltelt 7( lassan 8) ev, es meg mindig egyutt vagyunk es nagyon boldogok is vagyunk!! Sokan eliteltek emiatt de nem banom a dontesemet.
8/10 anonim válasza:
Elsőre a válaszom: nem. De ha tényleg nagyon összepasszolunk és látszik, hogy teljesen egymásnak vagyunk teremtve, miért ne? De ez nem egyből derül ki. De azért megvárnám mindenképpen, míg a gimnáziumot elvégzi.
9/10 anonim válasza:
Gimnazistával nem... Ha 18 elmúlt, és éretten gondolkodik, beleszeretek, akkor már nem látok akadályt.
10/10 anonim válasza:
Nem.
A valóban érett lany ritka és ők még csak lanyok nem pedig NŐK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!