Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hülye vagyok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülye vagyok hogy adtam neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Tavaly márciusba megismerkedtem egy fiúwal.és hát ö wolt nekem a legeslö.mindegyhogyan.:$ és tölle jobban senkit nem szerettem még aztán juniusba szakitottunk.. és most megint összejöttünk..
2010. jan. 11. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
a lényeget nem írtad le.. miért szakítottatok?
2010. jan. 11. 20:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Jajj tényleg.:S bocsi.:s Azt elfelejtettem..

Hát azért mert eleinte tök normélis volt meg minden.. aztán elkezdett bunkozni.=S de én ennek ellenére szerettem.

aztán bevaloota h megcsalt.. azt szakitott welem.. vagyis közös beleegyezésel szakitottunk.. és én azota szeretem.=S

2010. jan. 11. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
igen, hülye vagy.:S
2010. jan. 11. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon nagy hülye vagy!!!! megcsalt akkor vége...megteszi mégegyszer! saját érdekedben hagyd ott még hamar, ne fájjon annyira!! ki tudja mit fog még cisnálni te meg összeroppansz...kislány ne légy buta
2010. jan. 11. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.=S sokan mondják h az vagyok.. de mások meg h nem.:S szowal nem tudom.=S

Igyis annyira örülök h most megint együtt vagyunk.=D

2010. jan. 11. 21:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát tudom.. de ha egyszer szeretem?:O akkor mit csináljak?:O

igy is olyan rossz wolt hogy nem wolt welem mégis csak ö vette el a szüzességem.. ö wolt életem elsö szerelme...

és annyira szeretem h az már nem igaz.=S

2010. jan. 11. 21:02
 7/8 anonim válasza:
velem is ugyanez volt csak ő nem csalt meg. és azóta 3szor jöttünk megint össze de semmi értelme nem volt mert annál jobban megszerettem,de a végén rájöttem h ez így nem mehet tovább és ennyi volt. sztem hagyd őt mert az ilyen nem változik sőt.......meg előbb utóbb ő fog veled szakítani és az még rosszabb lesz........ezt akarod? hidd el találsz nála sokkal jobbat nálam legalábbis ez lett a vége :)
2010. jan. 11. 23:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt nem szeretném.:S de nem tudok rola lemondani:S egyre jobban szeretem.. ha nem látom akkor meg szenvedek:S

most is annyira hiányzik.:S és az a legrosszabb h 60km-re lakik töllem.:S

2010. jan. 12. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!