Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy úgy érzem, hogy a kitartás kezd kimenni a divatból. Miért van ez b*ssza meg?
Figyelt kérdés
szóval hogy egyre kevésbé van az, hogy kitartóak az emberek. kapcsolatban van valami probléma? ugyan már! majd lesz másik! minek tökölni a másikkal, gyorsan lecseréljük egy frissre, egy másikra. én olyan ember vagyok, aki a "társáért" nagyon sok mindenre képes, és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy van olyan kapcsolat, ami menthetetlen. de nem találok ebben partnert. mindenki feladja, mindenki inkább keres mást, de ebben nincs semmi küzdelem, semmi nemesség, semmi harc. ez csak kényelem. van aki egyenesen elmebetegnek és megszállotnak tart ezért. de kiért másért küzdene az ember, mint azért, akit mindenkinél jobban szeret? ezt miért nem lehet megérteni? miért vagyok ezért fura? miért néznek ki, bélyegeznek meg, bántanak emiatt?2010. jan. 11. 19:43
21/22 anonim válasza:
Szerintem meg igazad van, ritka aki így gondolkodik és nagyon becsülöm. Baj, hogy sokszor sokan már az elején feladják, látva, hogy energiát kell fektetni abba, hogy a két ember összecsiszolódjon, inkább keresnek másikat, csak persze senki nem tökéletes.
22/22 anonim válasza:
Én is pasi vagyok..mintha csak én írtam volna ezt! Engem is eddig azért ahgytak el, mert hogy voltak nehézségek. mindenben jól megvoltunk csak messzebb laktunk és keveset tudtunk találkozni. de ha egy kicsit vár, akkor minden más lett volna..de nem...összejött az első közelebbivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!