Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valahogy úgy érzem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy úgy érzem, hogy a kitartás kezd kimenni a divatból. Miért van ez b*ssza meg?

Figyelt kérdés
szóval hogy egyre kevésbé van az, hogy kitartóak az emberek. kapcsolatban van valami probléma? ugyan már! majd lesz másik! minek tökölni a másikkal, gyorsan lecseréljük egy frissre, egy másikra. én olyan ember vagyok, aki a "társáért" nagyon sok mindenre képes, és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy van olyan kapcsolat, ami menthetetlen. de nem találok ebben partnert. mindenki feladja, mindenki inkább keres mást, de ebben nincs semmi küzdelem, semmi nemesség, semmi harc. ez csak kényelem. van aki egyenesen elmebetegnek és megszállotnak tart ezért. de kiért másért küzdene az ember, mint azért, akit mindenkinél jobban szeret? ezt miért nem lehet megérteni? miért vagyok ezért fura? miért néznek ki, bélyegeznek meg, bántanak emiatt?
2010. jan. 11. 19:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
pasi vagy? *.*
2010. jan. 11. 19:45
 2/22 anonim ***** válasza:
47%
amíg szereted, addig nyilván kitartasz mellette... ezzel csak annyit árultál el, hogy jóval ragaszkodóbb személyiség vagy, mint a legtöbben... ebben nincs semmi extra, és az sem fura, amit mások csinálnak... ők kevésbé ragaszkodóak... ennyi
2010. jan. 11. 19:45
 3/22 anonim ***** válasza:
73%

Pontosan azért, mert ez így kényelmes nekik. Sajnos ez így van, de szerintem neked van igazad. Jó lenne, ha több ilyen gondolkodású ember lenne, mint te.

17/L

2010. jan. 11. 19:46
 4/22 anonim ***** válasza:
26%
hát én egyetlen egy lányért sem adnám fel magam (hétköznap 6-8ig edzésem van, + odavezető út stb) nincs senki aki miatt abbahagynám az edzést, és őszintén hány lány vállalna be egy olyan kapcsolatot, ahol hétköznap csak 5-ig érek rá, edzés után meg fáradt vagyok?
 5/22 A kérdező kommentje:
igen, első, az volnék. :)
 6/22 anonim ***** válasza:
46%
és mivan ha azért keres mást mert nem szeret? akkor már miért küzdene a kapcsolatért? ...
2010. jan. 11. 19:48
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
óh istenem jó lehet annak a csajnak akit szeretsz...
2010. jan. 11. 19:48
 8/22 anonim ***** válasza:
45%
második vagyok: ez az oldal azért rossz, mert a szűklátókörűek erősítik egymásban a hitet, hogy igazuk van... mondom ezt a 17/l-re. Attól, hogy más másképp működik, még nem sz@r a világ. Felháborodni azon, hogy a 21. században fogyasztói társadalom van és a veddmeg-használd-dobdel elvet vallják a legtöbben, hülyeség. Élj másképp, de ne ítéld el azokat, akik nem szenvednek egy rossz kapcsolatban, hanem váltanak. Én is az a típus vagyok, aki először hagyja el a süllyedő hajót és boldog vagyok így. Ha valami sz@r, otthagyom.
2010. jan. 11. 19:49
 9/22 anonim ***** válasza:
Ez az oldal azért van, hogy mindenki elmondja a véleményét, nem? De lehet, hogy túl szűklátókörű vagyok, bocsi. :)
2010. jan. 11. 19:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban természetes dolog,hogy ha valami tönkre megy,lesz helyette másik.Gondolom,hallottál róla,hogy bizonyos termékekbe beépítik az eldobhatóságot,hogy mihamarabb tönkre menjen.Ha egy csajnak kiszakad a kabátja,vagy a ruhája ,eldobja,vesz másikat.Ha a zokni kilyukad,eldobjuk,veszünk másikat.Ez tudod miért van?Mert ehhez szoktunk hozzá egyrészt,másrészt lusták vagyunk.A kapcsolatainkban meg többnyire önzőek.Ez teljesen emberi vonás.Mindig a könnyebb utat választjuk.Ha mondjuk Te járnál valakivel,és kiszeretnél belőle,gondolom,Te is dobnád a csajt egy idő után.Ugyanis nem látnád értelmét a kapcsolatnak,és így küzdeni sem lenne kedved.Kapnál helyette száz másikat.Ez a világ rendje.

Amúgy az egyik hozzászóló írta,hogy ő egy lányért sem adná fel az életvitelét,mert edzés,sport,stb.Az a baj manapság,hogy egyre több ilyen ember van,aki lusta áldozatokat hozni.Csak azt lesi,neki mi a jó.Ami valahol szomorú,de ez van.Ezért van annyi magányos ember,aki mérhetetlenül önző,ugyanakkor nyavalyog,mert egyedül van.

2010. jan. 11. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!