Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy úgy érzem, hogy a kitartás kezd kimenni a divatból. Miért van ez b*ssza meg?
Figyelt kérdés
szóval hogy egyre kevésbé van az, hogy kitartóak az emberek. kapcsolatban van valami probléma? ugyan már! majd lesz másik! minek tökölni a másikkal, gyorsan lecseréljük egy frissre, egy másikra. én olyan ember vagyok, aki a "társáért" nagyon sok mindenre képes, és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy van olyan kapcsolat, ami menthetetlen. de nem találok ebben partnert. mindenki feladja, mindenki inkább keres mást, de ebben nincs semmi küzdelem, semmi nemesség, semmi harc. ez csak kényelem. van aki egyenesen elmebetegnek és megszállotnak tart ezért. de kiért másért küzdene az ember, mint azért, akit mindenkinél jobban szeret? ezt miért nem lehet megérteni? miért vagyok ezért fura? miért néznek ki, bélyegeznek meg, bántanak emiatt?2010. jan. 11. 19:43
11/22 A kérdező kommentje:
nem, dehogy, én mindig fellobbantottam a parazsat, ha úgy adódott a helyzet, volt, hogy szinte kiszerettem a lányból, de megoldottam, hogy újból szeressem. én nem értem minek jó lecserélni valamit. elcsábítani, megszerezni valakit könnyű, megtartani, hosszú távon, az már keményebb. ebben van a több küzdelem.
2010. jan. 11. 20:00
12/22 anonim válasza:
Ebben igazad is van,és szerintem jól gondolkozol.Hozzá teszem,ez csak az én véleményem.Nehogy szűk látókörűnek minősítsenek! :-) Utolsó voltam.
13/22 anonim válasza:
Szerintem ha elmúlik a szerelem felesleges erőlködni. Nincs az a csodaszer ami rávesz hogy szerelmes legyen az ember. Ha meg az ember fiatal igenis lépjen tovább minek szendvedni valamivel ami nem müködik. Te is szebb szinben látnád a világot ha keresnél valaki mást és nem szidnád a világot meg a volt barátnődet mert elhagyot.
14/22 anonim válasza:
Elromolhat úgy egy kapcsolat, hogy már kár küzdeni érte, mert csak a keserűség marad meg belőle. Így együtt maradni pedig már szenvedés.
15/22 anonim válasza:
ez is általánosítás mert én is magányos vagyok,de nem önző egy lány kegyeiért mindent megtennék.
16/22 anonim válasza:
A szerelem múlandó és csak egy erőszakos elmebeteg akkarja arra kényszeriteni a másikat hogy maraggyon együtt vele akkor is ha nem szereti.
17/22 A kérdező kommentje:
hol van az megírva, hogy csak a 'lángoló szerelmen' alapulhat egy párkapcsolat?
2010. jan. 11. 20:41
18/22 anonim válasza:
jogos,mert pl akik már többmint 20 éve házasok ott nem feltétlen a szerelem dominál.mégsem elmebetegek,vagy ezt modern fejel értelmezve azt jelenti?!
19/22 anonim válasza:
Sajnos ilyen a világ. Ez együtt jár az un. fogyasztói társadalammal.
Nekem nem tetszik, próbálok kimaradni belőle. Ha egy mód van rá, nem próbálom meg tönkretenni így ezt az országot és ezt a földet, mint ezek az emberek.
20/22 anonim válasza:
Kérdező hány éve, hónapja voltatok együtt? Gondolom nem vagytok házasok nincs gyerek, lakáshitel. A 20 éves házasok sem a szerelem miatt küzdenek egymásért hanem a megszokot nyugot életkörülményekért. Ha az ember fiatal és nincs kényszerhelyzetben élveze az életet, nem azt mondom hogy járjon füvel fával, de éreze jól magát erőlködés nélkül a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!