Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha bántanák a szerelmeteket?
9-es kemeny.Amugy en lany vagyok,ugyhogy en ebben a tortenetben csak az aldozat lennek.DE ha az en szerelmemet valakik bantank akkor:
Feltetlezzuk,hogy harman vannak a tamadok.
Az elsonek felmetszenem a hasat,es a beleivel felakasztanam.
A masodikat elve megnyuznak,megsoznam es nyarson megsutnem.
A harmadikat pedig karobahuznam,es amig el,annyi golyot eresztenek bele,(persze nem olyan helyre ahol letfontossagu szervek vannak)amennyit csak lehet.
Vagy az is lehetne,hogy munkataborba dolgoztatnam oket ,persze nem kapnak se enni,se inni,es amikor mar a halalukon vannak,maglyan elegentem es a hanvaikat pedig szetszornam a Duna deltaban.Persze johetnek meg kozepkori kinzoeszkozok is,mindegyiket szivesen kiprobalnam rajtuk,de mar elegge hosszu regenyt irtam.
12-es válaszoló
A só nem rossz.
De a hígító jobb mint a só, jobban mar, fájdalmasabb.
A beles akasztás sem rossz.
De a legjobb az élve megnyúzás. XD
és utána meg szépen egy erősen maró szert végig csöpögtetni, először a kevésbé létfontosságú szervein,
utána a fontosabbakon.
De szépen nagyon lassan.
Had bűnhődjön azért hogy bántotta a szerelmem.
A kilences voltam :)
Különösebb szadizmus nélkül.
Ez az adott helyzettől függ. A keresztapám rendőr, szóval ismerem a hozzáállásukat. Nem fognak tenni semmit.
Ha néhány beszívott vandálról van szó akkor természetesen védekeznék, támadnék és próbálnám kimenekíteni.
Ha valaki (mondjuk az apja) folyamatosan terrorizálja, kínozza, erőszakolja. Akkor bezárnám egy aknába és pár évig én terrorizálnám, kínoznám és forgatnám ki az emberi mivoltából. Persze teljes titokban, mint csendes szociopata.
Ha nő aki bántja, őt nem ölném meg, de biztos hogy a hátra lévő életét gumiszobában kéne töltenie. A módszerre nem térnék ki, de meg lehet törni a pszichét.
Ha megerőszakolják minden lehetséges eszközzel fel kell kutatni és Vlad módra karóba húzni.
Viszont az is kiderülhet, hogy a nő egy gonosz és manipulatív k*va, olyan aki direkt provokál, aztán az áldozat szerepében tetszeleg, amitől nagyon csalódott lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!