Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éltétek meg az első szerelmeteket? 19/L
Rosszul. Csúnyán kihasznált, megalázott a legjobb barátom előtt (persze a barátságnak rögtön vége lett), még képes volt meglopni is, és 2 pasival meg is csalt.
Inkább ne legyen senkim se a világon. Nekem ez nem kell még egyszer.
20/F
Én is nagyon rosszul. 18 F
15 évesen ismertem meg egy lányt, aki több 100 km-re lakik tőlem. Beleszerettem a minden napos beszélgetések stb... közben. Majd 1,5 év múlva találkoztunk és megtörtént aminek nem kellett volna....lefeküdtünk(de ő csak barátként érez), majd rá pár hónapra megint találkoztunk. Később ennek persze sok hátránya volt....idén most van amiatt a 2. nagyobb konfliktusunk, mert nem kölcsönös az érzelem. Esélyem szinte 0, hogy összejöjjek vele, le kellene mondanom róla, de igen csak nehéz. Elment már erre 2,5 év, remélem hamar kiszeretek belőle.
# 4/8:
Legalább nem vagy egyhangú :)
Én meg olyan vagyok, mint Babi és Katina keveréke. :'D
Többiek: Nekem sem lett happy end a vége, de a szép dolgokra kell emlékezni inkább, legalábbis megpróbálni. :)
Utolsó: Egyetértek abban, hogy álruhás szerelem. Ha valakik egyszer igazán szerették egymást, azok nem tudnak úgy barátok lenni, hogy közben ne éreznének néha többet is. Szerintem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!