Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek mikor megláttátok a szerelmeteket egy másik lánnyal/fiúval?
Figyelt kérdés
5 év után van együtt mással az exem, akit még mindig szeretek..3 hete hagyott el és már mással van. Belepusztulok. :(2014. júl. 16. 21:43
1/19 anonim válasza:
Örülök, hogy találta valakit. És tudom, hogy nem illettünk egymáshoz, azért váltunk el.
2/19 anonim válasza:
Sosem voltunk együtt. Legalább ő legyen boldog. Megérdemli
3/19 anonim válasza:
Megszakadna a szívem a fájdalomtól.
Csak ezt ne kelljen átélnem!
4/19 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, ha szeretem nem örülök,hogy mással van.
2014. júl. 16. 21:45
5/19 anonim válasza:
Hát ha 5 éves kapcsolatot, le tudott zárni ennyi idő után, hogy már mással van, akkor neki szerintem már az utolsó év az nagyon elvolt döntve, az biztos, hogy szembe köpném!!!Még az a szerencse, h az enyém távolabb lakik,aztán nem fogok ilyet látni!
6/19 anonim válasza:
nagyon sz*r érzés. :(
Én még nyögni is hallottam őket a falon keresztül
Sohasem voltunk együtt, de akkor is fáj.
7/19 anonim válasza:
Még nem éltem át. Bele se tudok gondolni. Elfogadnám.
8/19 A kérdező kommentje:
nekem már a tudat is fáj mondjuk, látnom sem kell hozzá :D
2014. júl. 16. 21:47
9/19 anonim válasza:
Borzasztó nagy taplóság az ilyen. Ez tény!
Én nem láttam őket, szerencsére, de az biztos, hogy nem hagytam volna szó nélkül.
Hát, most érted, együtt voltatok, szerettétek egymást, erre ilyen gyorsan átlép rajtad? Önző magatartás, mert korábban téged szeretett, lehetne benne annyi emberség, hogy ha már szakítottatok, legalább vár a következő partnerrel.
Nem mindenki születik gerinccel. :)
10/19 A kérdező kommentje:
már kétszer szerelmes volt azóta.. :D
2014. júl. 16. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!