Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szakítottunk, nagyon fáj, de már fizikailag is. Szorít a mellkasom, fáj a fejem, hányingerem van. Mikor múlik el?
Szia!
Nagyon hasonló helyzetet éltem (és még részben most is)át én is...
Nekem az segített, ha valakivel ezt meg tudtam beszélni... attól mindig jobb lett...
Kerüld vele a kapcsolatot. Én tudom, hogy most úgy érzed, hogy inkább fájjon,mint hogy ne érezz semmit, mert legalább így is valamilyen téren 'veled van'...
De hidd el hogy ez jobb lesz. Minden héttel jobb lesz... Persze ez az érzelmek mélységétől is függ, de higgy nekem, JOBB LESZ!
Kitartást!
Nem mondom, hogy fel a fejjel, mert nekem is mindenki ezt mondta, és már unom :)
21/F (egy sorstárs)
nekem is fájt mikor vége lett, de utólag már ugy gondoltam, hogy túl sok volt a szenvedés és már előbb véget kellett volna vetni neki.
lehet be kéne ruháznod valami kis házikedvencre.. cica, tengerimalac, kiskutya.. eltereli a figyelmed ha nem csak magaddal kell foglalkoznod, hanem mással..
Most ott tartok, hogy egyre rosszabbnak érzem magam. értéktelennek,csúnyának,kövérnek, hülyének, erőtlennek. lehet, hogy én nem voltam elég jó neki? Azt érzem, hogy nem tudok így élni...tele van a szobám azokkal a dolgokkal, amiket tőle kaptam, nincs erőm elrakni őket.
Állatot nem vehetek sajnos, mert hétvégente hazautazom, és nem tudnám magammal cipelni, meg allergiás vagyok az állatszőrre, még a tollra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!