Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a fönököm?!

Figyelt kérdés

Amit most fogok írni arra biztos azt modjátok hogy hülye vagyok stb....de ha egyszer nem tehetek róla nem tudok ellene tenni semmit.

Akor elkezdem: Dolgozok egy gyárban ahol nagyon megtetszet az egyik nagyfőnök.Szemezgettünk ahányszor csak találkoztunk. Mindig nagyo nézett ha arra járt amerre épp voltam.

A lányeg a lényeg hogy Ő már nincs a munkahelyen elküldték. jó pár hónapja és neke mintha (hiányozna)a jelenléte.

Az új fönök aki a helyére lépett hát... igen. Ha csak bele gondolok hogy most nem neki kellenne itt lenni és beszédet mondani hanem neki elfog a düh és ilyenkor nagyon rossz. A napokban sokat gondolok rá nem tudom mért. Tök bután hangzik az egész hogy egy olyan emberöl beszélek akivel semmlyen kapcsolatom nem volt,de még is jó lenne ha még ott lenne. Probálom kideriteni hogy hol lehet most de nem könnyű!

Aj... tdom olyan hülye vagyok!!!!!! De mit tegyek ha ezt ézem furcsa magam sem értem.

: Lorina :

2010. jan. 11. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A főnökök is emberek, csak éppen nagyobb rangba vannak egy munkahelyen :)... megértem mit érzel, én is ugyanezt érzem de lánynál(lány vagyok), és teljesen kivannak bukva rám az emberkék, hogy mivan, satöbbi, pedig nincs mit szégyelni, visszatérve... kérdezgess körbe ki tudja hol lakik,és menj el hozzá ha megtudod,és valdd be neki mit érzel, ha érzel iránta valamit igazán. Szurkolok! Legyen széép boldog éved!
2010. jan. 11. 18:01
 2/3 anonim válasza:

Nincs abban semmi kivetnivaló, ha a nagyfőnök tetszik neked. Én is mikor ránézek a koreaiakra, hajlamos vagyok elfelejdkezni a kevés fizetésröl, meg a szabályokról, egyszerüen az jár az eszemben, hogy amilyen szépek külsöleg, belsöleg is olyan jók. Egész nap el tudnám öket, meg a szupervisorokat nézegetni.

Nem kérdezhetnéd meg a csoportvezetödtöl, hogy hova költözött a főnököd, és valamelyik közösségi oldalon rákeresni? Mivelhogy már nem a főnököd, lehet még önéki is tetszel, kivéve ha nős.

2010. jún. 7. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
+kérdezhetem h milyen területen dolgozol?
2010. jún. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!