Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A férjemmel 8 hónapja vagyunk házasok(alig fél év után házasodtunk össze).Akkor most lehet megövezni,hogy korai volt,meg ilyesmi,de akkor még látszott,hogy nagyon szerelmes-vagy jól tudott úgy tenni,mintha:ez esetben én voltam naiv.Lényeg az,hogy van egy 3 hónapos kislányunk-természetesen nem terveztük,de nálam mindig elvi kérdés volt,hogy nem lesz abortuszom;főleg,hogy anno az orvosom azt mondta,egy bizonyos nőgyógyászati dolog miatt vajmi kevés esélyem van a természetes úton történő teherbe esésre...

Májusban összeházasodtunk,nagyon sokan a mintapárt látták bennünk.Kezdtem én magam is egyre inkább hinni bennünk,pedig valaki alaposan összetört előtte(a volt párom).Igyekeztem is ezután mindenki felé a hideg,rideg énemet mutatni.De őt valamiért közel engedtem magamhoz,szép fokozatosan.Mertem hinni,hogy szerethetem,mi több,bízhatok is benne.

Sokszor összekaptunk,de mindig apróságokon,és később jót nevettünk rajta.

Viszont a napokban fájdalmasan nyilallott belém az az érzés,hogy talán az egész,ami valaha volt,röpke fellángolás volt,s már meg is bánt mindent,s kár volt megnyílnom előtte stb.Főleg,hogy 2 évvel fiatalabb is tőlem.Én 27,ő 25.

Egyik nap összevesztünk,ismét,és ő olyat mondott nekem,ami,bármennyire szeretném,azóta sem megy ki a fejemből sajnos...Azt mondta,hogy még egy vita,és FEL IS ÚT,LE IS ÚT.Nem akarok úgy élni,hogy csak a baba kössön össze bennünket,mert ez sem nekünk,sem a picinek nem lenne jó.Azt remélem,hogy az élettől én is megérdemlem és megkapom a boldogságot.Mit gondoltok,vajon mond-e valaki ilyen dolgot a másiknak,ha valóban szereti még őt...?Lehet ilyet mondani "csak úgy"?Nem szolgáltattam rá igazi okot,egyszerűen a szokásos,mindkettőnk ingerültségéből fakadó veszekedés volt,mint többször is már azelőtt,de ilyen szavak nem hangzottak el ezidáig.

Mit gondoltok?

2010. jan. 11. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy erős felindulásból lehet olyan dolgokat mondani a másiknak, amit később megbán az ember, és abban a pillanatban amikor azok a szavak elhangzottak nem mérte fel kellőképpen a szavak súlyosságát.Én is sokszor jártam így, hogy veszekedés alkalmával megbántottam a barátom,(pedig eszméletelnül szeretem) és nagyon sajnálom is.Próbáljatok meg veszekedéskor leülni, megnyugodni és higgadtan beszélgetni és biztos, hogy nem hangzik el hasonló mondat!:)
2010. jan. 11. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
ne izgulj, ezt csak meg kell beszélni. ugy érti, a fel is ut, le is ut mondatát, h nem akar több veszekedést. az én párom is mondta már. aztán még sokszor összevesztünk, de nem szakitott velem. csak le kell ulni, es megbeszelni, h csupan ingerultseg volt, semmi tobb. amugy h lehet az, h vki nem tervez egy gyereket, es megis bejon?? akkor az ember vedekezik, nem?? na jo, neked volt az a nőgyógyászati cucc, de akkor is. sztem nem korai, mert mi értelme az évekig való együttélésnek? nem vok annak a hive, h rögtön össze kell butorozni, de vmi vagy megy, vagy nem megy. a szuleim fel ev utan hazasodtak ossze, es most 25 eve hazasok.
2010. jan. 11. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is pillanatnyi ideg állapotában mondta,nem gondolta komolyan.
2010. jan. 11. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!