Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Van egy férfi aki szerint ő soha nem volt féltékeny. Tehát "ha menni akar had menjen" effektus sincs nála.
Vajon van ilyen ember? Ha igazán szerelmes vagyok van olyan, hogy nem vagyok féltékeny egy cseppet sem?
Énse hittem,de van :)
Megtaláltam azt az embert,akiben megbizom,akiről tudom hogy sosem csalna meg.nulla félrékenység.
(pedig előtte hatalmas hisztit tudtam csapni féltékenység miatt,igaz,okom is volt rá az exekkel)
Ő más...ismerem annyira hogy sosem tenné meg,és ha mégis mást akar,akkor előtte véget vet a kapcsoaltunknak
Ha okot adna rá, akkor féltékeny lennék, persze.
Tehát, ha flörtölne, meg bókolgatna a szemem előtt.
De nem teszi, úgyhogy nem vagyok az.
Az, meg, hogy a hátam mögött mit csinál, nem az én dolgom.
Remélhetőleg semmit.
Úgyhogy én sem vagyok féltékeny, nem is voltam.
Ha menni akar, úgyis elmegy.
Tehát ok nélkül én sem féltékenykedek.
Szerintem van ilyen.
Előző vagyok.
Én nem voltam féltékeny.
Bár nem volt 3-4 komoly kapcsolatom, csak kettő.
De nem voltam féltékeny, és nem is vagyok.
Igaz, nem is adtak rá okot.
"Az, meg, hogy a hátam mögött mit csinál, nem az én dolgom.
Remélhetőleg semmit. 2
Bocs az offért, de ez a nagy tévedés, hogyha "nem tudok róla, nem fáj".
Egyébként pedig igenis kell egy icipici féltékenység, mert ezzel érzed azt, hogy fontos neked, érdekel.
Én nem a beteges méretűről beszélek, hogy naponta 3szor kell kérdezni, "szeretsz-e?" meg nehogy elmenjen valahova a haverjaival egyedül, mert...
Hanem arról az érzésről, hogy elmegy a haverjaival, de indulás előtt hívjon fel, hogy most megy, minden oké---stb.
Ez nem is féltékenység, inkább féltés.
Egyébként pedig SENKIBEN sem szabad vakon megbízni, ez az élet egyik súlyos tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!