Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkeresőkön miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön miért nem lehet kép nélkül ismerkedni?

Figyelt kérdés
Már első beszélgetés alkalmával általában a képet követelik. Pedig én képet csak akkor mutatok, ha már valakivel legalább jól eltudok beszélgetni.
2014. júl. 30. 21:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
el kell dönteni hogy bohóckodni akarsz vagy ismerkedni tényleg. én azt nem értem miért nem lehet feltölteni egy nyamvadt képet.
2014. júl. 30. 21:28
 12/22 rocket32 ***** válasza:

"De első alkalommal egy tök idegen embernek nem fogok képet mutogatni magamról."

Szórakozóhelyen is meglát mindenki, utcán is, vagyis mindenhol. Az is meglát, akivel nem akarsz ismerkedni. Ne szégyelld a külsőd!

2014. júl. 30. 21:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Mert bárki visszaélhet vele, és az ismerősök sem szeretném ha meglátnának.
2014. júl. 30. 21:37
 14/22 anonim ***** válasza:

"Mert bárki visszaélhet vele, és az ismerősök sem szeretném ha meglátnának"

Ez a társkeresővel járó rizikó. Ha ott kezdesz, ezt be kell vállalnod, máskülönben senki sem vesz komolyan.

2014. júl. 30. 21:43
 15/22 anonim ***** válasza:
ha ennyire beszari vagy, hogy 1 képet nem mersz feltölteni magadról, akkor úgysem fogsz kelleni senkinek
2014. júl. 30. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:

"Mert bárki visszaélhet vele, és az ismerősök sem szeretném ha meglátnának"

Azt hittem ez csak a melegek körében okoz dilemmát.. (Bár nem mondtad, hogy nem az vagy)

Ha szórakozóhelyen leszólítasz valakit, akkor is egyből látja a képedet...

2014. júl. 30. 22:03
 17/22 anonim válasza:
ember, ez komolyan kérdés?? nyilván azért mert kép nélkül azok próbálnak ismerkedni akik bűnrondák, és senki sem akar egy bűnronda valakit, akár férfi akár nő
2014. júl. 30. 22:14
 18/22 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok bűnronda, csak képet nem akarok kitenni.
2014. júl. 30. 22:18
 19/22 anonim ***** válasza:
maradj meg egyedül, az a neked való
2014. júl. 30. 22:26
 20/22 anonim ***** válasza:
kép nélkül nem fog menni, akkor erről tegyél le és ismerkedj élőben.
2014. júl. 30. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!