Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elég ok a szakításra? (Valaki eltűrné? )
A kocsiban reggel tönkre ment a klíma, a pasim mondta is, h biztos a biztosíték....
Viszont a pasim kért egy szívességet, így az ő dolgát intéztem dél körül. Összevissza kocsiztam a dög melegbe, majd amikor találkoztunk, h odaadjam neki a papírokat, megjegyezte, h ízzadt vagyok, (mindenki füle hallatára + mutogatott a hónaljamra, h mi ez már?...pedig nem volt nagyon feltűnő...)...és hozzátette, h miért nem kapcsolom be a klímát...
Ja a köszönöm az elmarat...
Szóval ez megalázó...és nem ez az első... szerintem akivel ilyet tesz valaki, azt nem szereti.
Az enyém napfénytetős, 4 elektromos ablakos (tehát lustaság mellett is le tudom mind tekerni), mégis belelehet izzadni a dugóban a napon, pedig az első 1/3ada fekete, a hátsó korom fekete és az összes többi ugye nyitva van.
Lehetsz bármilyen szerelő, a meleg az meleg.
A másik: a barátnőmet nem alázom meg más előtt. Ha valaki tényleg nem érti hogy egy nő is izzadhat, akkor kérdezze meg este kettesben, de nem mások előtt.
Ennek valahogy úgy kéne működnie hogy a szerelmed, családod, barátod megvéded még ha nincs is igaza, majd elmondod hogy nem értettél vele egyet. Nem pedig te is belerúgsz egyet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!