Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az autós hobbi ok a szakításra?
Nem kell ám 4 végtag ahhoz, vezetni tudjon s akarjon az ember... De jobb, ha megvannak, az tény.
Nos, szomorú, hogy a barátnőd így gondolkodik, én megértelek. Igaz, az autók nem érdekelnek, de a motorok igen s egy szimpla baleset, amiben a jármű és az ember is törik, nem tudom, miért kellene, hogy befolyásolja az ember szenvedélyét. Nekem se jutott eszembe se abbahagyni. Szerencsére nekem sosem kell a párom és a motorozás között választani. Itt nem hiszem, hogy lehet jó tanácsot adni, ha a másikat zavarja a hobbid, nem lehet csak úgy megváltoztatni a véleményét, mi csak azt tudjuk leírni, hogy teljesen normális hobbi, sokaknak van ilyen. De ez nem oldja meg a helyzetet :(
Nem mindenki bírja ezt az életformát. A barátnőd mondjuk tudhatta volna, mit vállal ezzel, hogy összejön veled...
Tőlem annyira idegenek az ilyen autómániás pasik, hogy az életbe nem kezdenék eggyel sem. Ő talán melletted jött rá, hogy ez neki sem kell. Még fiatal vagy, hogy feladd ezt a szenvedélyed, valószínűleg nem is fogod. Jobb nektek külön, mert nem illetek össze. Vannak olyan kaliberű nők, akiknek ez jó, a barátnőd ezek szerint nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!