Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Asszonyok, Titeket nem idegesít halálra ez a téma? (Inkább 30+ válaszoljon)
Sajnos az öregedés egy nagyon sz*r dolog.
Fontos h milyenek a gének, meg életmód,meg az a sok pénz amit a nők a szépségiparba, divat belefeccölnek,meg h uj dolgokkal frissitsék az agyukat, de ahány ember annyi féle.
Remélem mire én Vínasszony leszek feltalálják a fiatalító bogyót és mindenki 20 éves lesz!
Amugy meg a pasik is öregszenek!
Meg én az öregedést úgy képzelem el h nem elég rugalmas az ember, megmerevedik a személyisége.
14.48-as vagyok!
Miért vagyok közönséges? Én csak sok sikert kívántam annak az írónak aki panaszkodott,hogy feltett egy kérdést a mélytorok szopással kapcsolatban...Megpróbáltam neki megmagyarázni,hogy sokan furának tarthatják a kérdését,de szerinte én vagyok a begyepesedett!!nem én írtam,hogy ilyen gondom van!!!Olvassátok el az előzményeket is!!!
Lásd 11.04 es író válaszát!!!
ma 18:31
Először én is arra gondoltam,hogy vajon miért írsz ilyeneket,de elolvastam a másik író véleményét is!
Nos így már más a felállás,hisz tényleg a másik író említette először!
Nos én 43 éves vagyok.Elegáns,és Nő! A férjem imád,és semmi gond nincsen sem anyagi,sem magánéleti szempontból.De ez a boldogság köszönhető annak is,hogy hiába "öregszem" mindig azon vagyok,hogy fiatal maradjak.Adok magamra,figyelek az ápoltságra,figyelem,hogy mindig érdekes,és vonzó legyek.
de tudomásul is veszem,hogy már nem vagyok tinédzser,és másképp gondolkodom..Nem hiszem,hogy ahogy valaki írta én is a beszűkült látókörűek közé tartoznék,de hiába anomin ez az oldal én sem tennék fel olyan kérdést amit ma a 11.04-es tett fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!