Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Asszonyok, Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Asszonyok, Titeket nem idegesít halálra ez a téma? (Inkább 30+ válaszoljon)

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg az, hogy engem annyira idegesít, hogy egyre többet hallom azt férfitól, hogy a férfi 40 éves kor felett is férfi, a nő pedig már 30-tól "öregedik". Most még azt nem értem, hogy ezt olyan férfi mondja, akinek nem ér semmit a családi élet? És olyan szellemben él, hogy neki mindig a "friss hús" kell?? Ezekben meg lehet bízni szerintetek? Vagy ez a duma csak egy védekezés az öregedésük ellen? De ha van ebben az egészben igazság, akkor 30 fölött a nők már féltékenyek a 20-asokra? Mert én akkor tuti az leszek. Segítsetek már légyszi, nektek mi a véleményetek erről és tapasztaltatok e már ilyet? 26 L
2010. jan. 11. 08:56
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
46%

"Feltettem itt egy kérdést a mélytorkos szopással kapcsolatban, és sokan lehurrogtak, hogy ebben a korban inkább horgolni kellene, nem ilyenekkel foglalkozni."

Szerintem nem csak azért hurrogtak le,hanem azért is,mert az ember már ebben a korban megtartja magának a szexuális élményeit,történeteit.Én 35 évesen nem teregetném ki egy olyan oldalon a furcsa kiváncsiságomat ahol többségben 12-20 év közötti fiatalok vannak fent..nekem is égnek állna a hajam ha az apám arról kérdezne,hogy nyalja ki a feleségét!

A kérdésre válaszolva.35 évesen boldogabb,szebb vagyok mint tini koromban..Adok magamra,és élvezem,hogy néha 25 éve férfiak is udvarolnak.A férjem is 5 évvel fiatalabb nálam aki a mai napig érezteti velem,hogy imád,és csodálatos vagyok..Szex téren sincs semmi gond,ezen kívül mi kell még a boldogsághoz?

2010. jan. 11. 11:30
 42/55 anonim ***** válasza:
35%

Azért mondják ezt, mert általában egy férfi 35-40 éves korában kezd kiteljesedni a karrierjében, egzisztenciájában. Érett felnőtt gondolkodása lesz, nyugodt és tapasztalt, kiigazodik a világban (ideális esetben). Ez a nőknek nagyon vonzó.

Ezzel szemben a nők 18-25 éves korukig vannak a csúcson. Ekkor a legszebbek és ilyenkor hajt rájuk a legtöbb csávó. Az ilyen idős lányok indítják be leginkább a fantáziánkat.

Személy szerint nekem tetszik néhány 30 körüli nő, illetve volt egy nő, akitől teljesen elolvadtam: azthittem 28-30 körüli és valójában 37!!! éves volt. De ez az elenyésző kisebbség. A legtöbb nő hihetetlen módon szétesik és akár tetszik akár nem, a külseje miatt szeretünk bele elsősorban a lányokba.

Hozzá kell tennem azért, hogy nagyon is értékelem az idősebb nők érett gondolkodását, mert szerintem 25 éves korukig semmilyen szinten nem lehet komolyan venni a nőket.

23/F

2010. jan. 11. 12:41
 43/55 anonim ***** válasza:
Volt, hogy én is aggódtam, mert a párom nagyon vonzó férfi 50 évesen is, és nem volt zökkenőmentes az évek óta tartó kapcsolatunk. Én 42 vagyok, a párom most jegyzett el és azt mondja nem cserélne le két 20 évesre. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy nem szültem, az alakom majdnem olyan mint huszonévesen, és általában fiatalabbnak néznek, de szép nem vagyok, úgyhogy sokáig volt kisebbségi érzésem a párom mellett, a végén mégis engem választott. Na persze tudom, hogy ez nem garancia semmire...
2010. jan. 11. 12:50
 44/55 anonim ***** válasza:
73%
11:30-nak. Ha az apád itt kérdezné meg hogy nyalja ki az anyádat, akkor nem tudnád hogy ő a kérdező. Mert ez egy névtelen portál, feltűnt? És nem lenne szégyen az ő korában akár újat tanulni. Én sem szégyenlem ha tanulni akarok, és egy kérdés feltétele nem jelenti a magánéletem kiteregetését. Pont arról beszél a kérdező, hogy sokan beszűkülünk erre a korra. Hát íme a példád.
2010. jan. 11. 14:10
 45/55 anonim ***** válasza:
minden pasi egy rosszul összerakott ösztönlény...nem kell velük foglalkozni, a vérükben is sperma kering
2010. jan. 11. 14:23
 46/55 anonim ***** válasza:
ill. az ereikbenXD
2010. jan. 11. 14:23
 47/55 anonim ***** válasza:
17%

ma 14:10

Nem vagyok beszűkült,csak azt mondtam,hogy sokan főleg a fiatalok nehezen értik meg,hogy nem csak 25 éves korig lehet szexelni,hanem akár 60 évesen is..Bizony még így,hogy senki nem vállalja fel önmagát,is "érdekes kérdés".Ezért nem kell sértegetni,mert nekem nem állt szándékomban!!!

De ezúton is kívánok neked sok mélytorok szopást!!!

2010. jan. 11. 14:48
 48/55 anonim ***** válasza:
78%
Közönséges vagy 14:48-as, tényleg tanulj valamit.
2010. jan. 11. 15:34
 49/55 anonim ***** válasza:
73%
14:48de egy nyomorék..
2010. jan. 11. 15:44
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg 1 nő, igazán 30 fölött Nő! Ti is furcsa helyen élhettek, ahol már 30 évesen, puffadt, löttyedt nők járkálnak..

Itt, mifelénk olyanok nagy részt, akik úgy néznek ki mint 5 évvel ezelőtt, vannak ducik, vannak vékonyak és izmosak, vannak anyukák és szabad nők 1aránt..

2010. jan. 11. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!