Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon hülyén érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hülyén érzem magam, veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy párommal 2 éve együtt vagyunk, kezdett olyan se veled-se nélküled dolog lenni. Legbelül érzem, hogy már nem akarok vele lenni, de ha szakítás kerül szóba, akkor nem akarom el engedni. Lehet, hogy már nem szeretem, de nem akarok egyedül maradni? Voltatok hasonló helyzetben? Mit tegyek?
2014. júl. 29. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
tisztítsd ki a gondolataid, légy tőle távol egy kicsit, aztán szedd össze magad és dönts
2014. júl. 29. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:
ezzel a légy tőle távol dologgal csak az a baj, hogy akkor hatalmas veszekedés lesz, túlságosan tapad, lehet ezért érzem így magam, persze ez eleinte nem zavart, sőt, aranyosnak tartottam, hogy mindig csak velem foglalkozott, de mostmár megfojt, és tényleg nem tudom, hogy szeretem-e, vagy csak félek az egyedülléttől
2014. júl. 29. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondold át, hogy miért akarsz vele szakítani. Bánt? Ráuntál? Nem akar veled összebújni? Inkább barátságnak érzed, mint párkapcsolatnak? Vagy az a gond, hogy nagyon tapad? Próbáljátok meg felfrissíteni a kapcsolatot, izgalmassá tenni. Beszéljétek meg, ha van valami probléma. Szereted-e? Foglalkozik veled eleget? Te érzed, hogy mi okod van a szakításra. Ha nem tudjátok megoldani, akkor hagyd ott. Az elején biztos rossz lesz az egyedüllét, de hamar szokott jönni olyan, aki felpezsdíti a mindennapokat. :)
2014. júl. 29. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
DOBD KI ÉS KENDD RÁ AZ EGÉSZET!
2014. júl. 29. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!