Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog lehiggadni az anyósjelölt?
Figyelt kérdés
A barátnőm anyukája most nagyon bevágta a bunkót,mert a barátnőm mondta neki,hogy lefeküdtem vele.Szerinte ez még korai (17 évesen)...Meg eljátszottuk a bizalmát,nem mostanában fogunk együtt aludni.Több,mint fél éve vagyunk együtt.(Nemrég tettük meg.)Az elején is nagyon bunkó volt,nem tetszett neki a helyzet,hogy vagyok én...De ilyenkor mit lehet tenni? Mikor fog lehiggadni? Mindenkinek ilyen nehéz ügy volt? Mikor fog neki feltűnni,hogy felnőtt a lánya? Előre is köszönöm a válaszokat!
21/F
2010. jan. 10. 22:08
11/14 anonim válasza:
kuldj le neki 1-2 sallert,majd megnyugszik...
12/14 anonim válasza:
pl leültetek már beszélgetni? Adjatok neki valamit inni attól jobb kedve lesz és nem kötözködik, a végén még megkedvel:D
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy viccet csináltok mindenből...
2010. jan. 11. 15:51
14/14 anonim válasza:
Most valószínűleg elég sok embernél kiváltom, a haragot, de bevállalom. Azért már megbocsáss, de tényleg igaza van, 17 évesen szexuális kapcsolatot létesíteni és élni, az elég korai! Azzal semmi gond, ha már 19-20 éves vagy de a 17 még korai. Tehát ne is csodálkozz, hogy haragszik vagy bunkó, különben ti is hülyék voltatok, kérlek bocsáss meg amiért ezt írom rátok, de ha tudtátok, hogy ez lesz, vagy legalább is gondolni lehetett, akkor nem kellett volna megosztani vele. Nem olyan fontos dolog ez, hogy el kelljen mondani! Nekem ez a véleményem, ha ez sokakat zavar, hát bocsánat érte, de ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!