Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen legyek vele ezek után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyek vele ezek után? (anyósjelölt)

Figyelt kérdés

Nagyot csalódtam,és kellemetlen helyzetbe hozott anyósjelöltem a főnököm előtt.

A páromnak elmondtam egy dolgot a munkahelyemmel kapcsolatban,tudni illik,hogy a munkahelyemen titoktartás kötelez,de ti is biztosan úgy vagytok vele,hogy a pároddal az életedet osztod meg,ezért úgy érzed benne megbízhatsz.

De a párom ezt a dolgot a munkahelyemről elmondta az anyjának.Oké!És anyósjelöltem a faluban ezt a dolgot mondta már egy pár embernek,amit a főnököm visszahallott.És elég komoly dologról van szó.Nagyon kellemetlen volt amikor behívott a főnököm az irodába és közölte velem,hogy tudjak róla,anyósjelöltem végig-hosszig jártatja a száját a faluban erről a "dologról".

Eddig sem szerettem anyósjelöltem,ezek után meg még annyira sem fogom.És még a párom nekem mondta,hogy anyukáméknak se mondjak semmi dolgot a munkahelyemről,nehogy véletlenül visszamenjen valakinek a fülébe.Persze 80 km-re vannak hozzám a szüleim,meg a munkahelyemhez is.Nevetséges!

Szólni nem akarok anyósjelöltemnek,mert a főnököm azt mondta ne szóljak,mert akkor még több gond lenne ebből. És a legrosszabb,hogy még velük is élünk... 22/N

2011. okt. 7. 14:09
 1/5 napietus ***** válasza:
86%

a gond ott kezdődik, hogy hivatali titkot NEM adunk ki. anyánknak, f@szinknak, keresztapánknak sem. jövőben ehhez tartsd magad.

anyósod egy pletykagép, de a felelősséget ne háratsd, mert te voltál a hibás és a pasid, akinek szintén jár a szája feleslegesen, mint a kacsap*csája.

29/N

2011. okt. 7. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

A barátod ott követte el a hibát, hogy egyáltalán továbbadta az infót egy nőnek (tökmind1, hogy az anyja)

A nők kibeszélik egymást a másik háta mögött, pletykálnak, nem bírják befogni.

A párodat is utálnám a heyledbe

2011. okt. 7. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Én a barátomra jobban haragudnék.Elmondok neki valamit bizalmasan,ő meg továbbadja az anyjának,akiről (huszonvalahány év ismeretség után) valószínűleg tudja,hogy nem a titoktartás mintaképe.Én azon gondolkoznék el,hogy milyen titkot mesélt el még rólam az anyjának...
2011. okt. 7. 14:23
 4/5 A kérdező kommentje:

A helyzet az,hogy a párom anyja is kaphatná azt a juttatást amit én kaptam mert ő közalkalmazott,csak éppen nem kapott.

És ezért jár a szája feleslegesen,és engem hoz kellemetlen helyzetbe.Igen a párom is hibás abban,hogy továbbadta a dolgot,de nem tudok rá haragudni.

2011. okt. 7. 14:27
 5/5 napietus ***** válasza:
ez viszont nem hivatali titok, hiszen a kjt.-ben benne van gondolom. akkor anyósoddal beszélj, hogy a főnökével vitassa ezt meg, és ne terjessze a faluban.
2011. okt. 7. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!