Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósjelölt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
22/N vagyok anyósoméknál élünk a párommal. Teljesen úgy kezel anyósjelöltem mint egy taknyost. Mindenbe beleszól. Én meg nem vagyok egy nagyszájú, aki visszaszól neki, mindenre csak bólintok, és kész. Azért mert én költöztem hozzájuk, nekem kell alkalmazkodni, és úgy érzem úgy is kell mindent csinálnom ahogy ő mondja, nehogy megsértsem. Mert a kellemetlenség senkinek sem jó. De sokszor olyan idegesítő, ahogy bánik velem. Mondjuk ő már engem megbántott nem is egyszer. A sarkamra akarok állni, nem akarom hogy tovább uralkodjon felettem.
2011. szept. 21. 12:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
az ő házába laksz mint ingyenélő, ő a góré.
2011. szept. 21. 12:44
 2/19 anonim ***** válasza:
Költözz el akkor,más megoldás nincs.Gondolom nem akarod a saját házából kirakni,vagy megverni köszönetképpen,hogy ott lakhatsz..
2011. szept. 21. 12:48
 3/19 anonim ***** válasza:
Mivel sérteget, mivel bánt meg? Ez se mindegy azért, hogy tényleg valami durva dolgokat tesz, vagy, hogy csak nem mosogattál el magad után, és rád szólt.
2011. szept. 21. 12:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem semmi ilyet nem akarok persze,hogy nekem kell alkalmazkodni.De senkinek nem tetszene ez a helyzet.Elköltözni a párommal szeretnék,de még nem tudunk,majd csak tavasszal.
2011. szept. 21. 12:49
 5/19 anonim ***** válasza:

Tipikus anyós sajnos. Enyém is hasonló típus, bár hála Istennek nem kell egy fedél alatt éljünk. Azt tudom javasolni neked, hogy ne nyeljél mindent le neki mert teljesen a fejedre fog nőni, látván, hogy barmit megtehet veled. Ha elköltöztök utána is majd állandóan beleszól a kettőtök dolgába ezert jobb mindjárt az elején tisztázni ezeket a dolgokat. Anyósom is hasonlóképpen viselkedett amikor nálunk volt néhány napig. Fogtam, félrevonultunk és közöltem vele, hogy ez a mi házunk, a mi varunk, és itt mi parancsolunk , legyen szíves a lányát se ugrassza ellenem ha szeretné még látni az unokáját és a lányát. Azóta minden ok. Úgy szeretjük egymást , hogy őrület! :D

Álljál a sarkadra, de előbb említsd meg a párodnak, hogy ne érjen meglepetésként , ha a kellő pillanatban nem áll melléd.

33F

2011. szept. 21. 12:50
 6/19 A kérdező kommentje:

pl:tanultam a kreszet a szobában ezelőtt 1,5 hónappal,nem feküdtem(tanultam).

Erre megyek ki mondom iszok már,és hallom ah anyósjelöltem mondja apósjelöltnek,hogy ez semmit nem csinál itt.

Akkor a múltkor a konyhában voltam,ő főzött,én törölgettem.Erre mondja,majd meglátom,ha nem leszek a fiam hányszor fog jóllakni.Más nőket mindig dícsér,égig emel,rám még soha nem volt egy jó szava.Pedig én aztán tényleg nem ártottam neki semmiben.

2011. szept. 21. 12:51
 7/19 anonim ***** válasza:

aki fizeti zenészt az kéri a nótát

majd ha te fizeted a vízt, gázt, villanyt, szemetet, adót, netet, kábeltvt és a saját házadban laksz, akkor majd te is szólhatsz

2011. szept. 21. 12:52
 8/19 A kérdező kommentje:

Félre értenek egyes emberek!

Az hogy fiatalabb vagyok tőle,meg,hogy a fia engem szeret,attól még nem kellene ilyen ellenszenvesnek lennie,és ilyen irányítónak lennie velem.

2011. szept. 21. 12:53
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, nem kéne így viselkednie, csak hát az a baj, hogy úgyse tudsz ellene mit csinálni. Ha visszaszólsz mégjobban fog piszkálni, ha nem szól vissza is piszkál. Ez van sajnos. Vagy elköltöztök albérletbe ketten, vagy csak Te mész vissza haza vagy albérletbe.
2011. szept. 21. 12:57
 10/19 anonim válasza:
verd bele a fejébe a kisbaltát.
2011. szept. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!