Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósjelölt! Mit tegyek?
Tipikus anyós sajnos. Enyém is hasonló típus, bár hála Istennek nem kell egy fedél alatt éljünk. Azt tudom javasolni neked, hogy ne nyeljél mindent le neki mert teljesen a fejedre fog nőni, látván, hogy barmit megtehet veled. Ha elköltöztök utána is majd állandóan beleszól a kettőtök dolgába ezert jobb mindjárt az elején tisztázni ezeket a dolgokat. Anyósom is hasonlóképpen viselkedett amikor nálunk volt néhány napig. Fogtam, félrevonultunk és közöltem vele, hogy ez a mi házunk, a mi varunk, és itt mi parancsolunk , legyen szíves a lányát se ugrassza ellenem ha szeretné még látni az unokáját és a lányát. Azóta minden ok. Úgy szeretjük egymást , hogy őrület! :D
Álljál a sarkadra, de előbb említsd meg a párodnak, hogy ne érjen meglepetésként , ha a kellő pillanatban nem áll melléd.
33F
pl:tanultam a kreszet a szobában ezelőtt 1,5 hónappal,nem feküdtem(tanultam).
Erre megyek ki mondom iszok már,és hallom ah anyósjelöltem mondja apósjelöltnek,hogy ez semmit nem csinál itt.
Akkor a múltkor a konyhában voltam,ő főzött,én törölgettem.Erre mondja,majd meglátom,ha nem leszek a fiam hányszor fog jóllakni.Más nőket mindig dícsér,égig emel,rám még soha nem volt egy jó szava.Pedig én aztán tényleg nem ártottam neki semmiben.
aki fizeti zenészt az kéri a nótát
majd ha te fizeted a vízt, gázt, villanyt, szemetet, adót, netet, kábeltvt és a saját házadban laksz, akkor majd te is szólhatsz
Félre értenek egyes emberek!
Az hogy fiatalabb vagyok tőle,meg,hogy a fia engem szeret,attól még nem kellene ilyen ellenszenvesnek lennie,és ilyen irányítónak lennie velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!