Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósjelölt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
22/N vagyok anyósoméknál élünk a párommal. Teljesen úgy kezel anyósjelöltem mint egy taknyost. Mindenbe beleszól. Én meg nem vagyok egy nagyszájú, aki visszaszól neki, mindenre csak bólintok, és kész. Azért mert én költöztem hozzájuk, nekem kell alkalmazkodni, és úgy érzem úgy is kell mindent csinálnom ahogy ő mondja, nehogy megsértsem. Mert a kellemetlenség senkinek sem jó. De sokszor olyan idegesítő, ahogy bánik velem. Mondjuk ő már engem megbántott nem is egyszer. A sarkamra akarok állni, nem akarom hogy tovább uralkodjon felettem.
2011. szept. 21. 12:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindig mondom én, hogy "akkor jó az anyós, ha jó porhanyós"
2011. szept. 21. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Talán szólj a párodnak, hogy esetleg beszéljen az anyukájával. nem???
2011. szept. 21. 13:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Utoslónál a pont!

Amúgy nagyon nem értelek egy- kettőtöket!

Szerintetek ez a normális ha náluk lakik akkor ő csak egy megtűrt személy és ezt éreztetni kell?

Nálatok ilyen a vendéglátás??? Okso neveléstek van, nem mondom! Világos hogy a lánynak alkalmazkodnia kell, de akkor sem illik így vislekednie a vendéglátónak sem! Gondolom nektek sem tetszene ha azt látnátok folyton, hogy csak ti próbáltok jó kapcsolatot áőolni a másikkal, de a másiknak joga van ezt semmibe venni és bunkó parasztként viselkedni! "EZ megint nem csinál semmit"

29F

2011. szept. 21. 15:26
 14/19 anonim ***** válasza:

*okos

*jó kapcsolatot ápolni

2011. szept. 21. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha megteheted, szólj neki, hogy beszállnál a számlákba, ha már lakbért nem kérnek, hogy mégse ingyen lakjál ott.

Néha ajánld fel, hogy te készíted a vacsorát, de csak olyat készíts, amiben biztos vagy, hogy jól megy, így látni fogja, hogy tudsz főzni, a fia jó kezekben lesz.

Ebből semmiképp ne legyen az, hogy ketten csináltok valamit, és segítesz neki, miközben ő irányít, mert ezzel az ellenkezőjét éred el.

A háztartásban pedig olyan dolgokat segíts be, amik látványosak. Szerintem azt kevésbé jegyzik meg az emberek, ha felmosod a követ, vagy sepregetsz, de ha mosogatsz és eltűnik a halom mosatlan, vagy a szennyesruha, azt biztos megjegyzi, ha máshogy nem, magában.

Szerintem, ha a sarkadra állsz, abból az lesz, hogy náluk laksz, ők kegyesen megengedik, te meg még hálátlan is vagy és veszekszel.

Ha tanulsz, azt pedig úgy tedd, hogy lássa, talán még az is hasznos lenne, ha néhány telejegyzetelt papírt széthagynál a házban.

Sok sikert, biztos megoldod:)

2011. szept. 21. 15:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja és a párodnak ne szólj, mert az úgy jönne le, hogy a fiát is ellene fordítod. Csak végső esetben szabad, mikor már mindent bevetettél.
2011. szept. 21. 15:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Még az is eszembe jutott, hogy ha javasol valamit(beleszól valamibe) jó hangosan köszönd meg a tanácsát, ha nem hülyeség akkor fogadd is meg. Majd pedig, ha ő főz mondjuk valamit, akkor te is szólj bele, mondjuk hogy tegyen a krumplipürébe tárkonyt, és a párod kontrázzon rá, hogy úgy tényleg nagyon finom szokott lenni. A fiának meg úgysem mondana ellent, szóval nyerő dolog:)
2011. szept. 21. 15:40
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem szívesen szólok bele ahogy főz.

Ő nem nagyon szól hozzám,így én sem szívesen szólok hozzá.Meg a szüleimről is mondott egyszer dolgokat,és ezt is csak úgy hallottam,amikor apósjelöltemnek beszélt a szüleimről suttogva h ne halljam,de csak meghallottam.

Voltam a szüleim 1x itt a pároméknál disznóvágáson,és amikor hazamentek este anyósjelöltem ezt mondta(ezek a világon semmit nem csináltak itt).Holott nem így volt.

Az ilyenek miatt haragszom rá,és nem tudom őt szeretni,elég távolságtartó vagyok vele,ezek miatt.

Ő nem kezel úgy mint a lányát,én meg nem tudom őt úgy mint a 2. anyámat. De nem is akarom.

2011. szept. 22. 08:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Akkor a legjobb lenne elköltözni!

Mindenkinek, nekik is neked meg pláne jobb lenne!

29F

2011. szept. 22. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!