Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém vagy sem?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, de egyikünk sem mondta még ki hogy szeretlek. Szerintem szerelmes belém, mert érzem és nem egyszer utalt rá, hogy nagyon erősek az érzései irántam,meg h kezd belém szeretni stb. De akkor sem mondta még ki egyszer sem. Én is hasonlóan érzek,szeretem . Most kérdezzek rá nyíltan, vagy várjam meg amíg ő mondja. Furcsa mert eddig az előző kapcsolataimban ez sokkal hamarabb jött mint 3 hónap.
2014. júl. 29. 13:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha nem ilyen stílusban írnál, be lehet fejezni. Senki sem kényszeríti az meg a másik.
2014. júl. 29. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy nem mindent őneki kell megoldania, akkor egy idő után elfogy az ember cérnája.

Az életben is nagyon szerencsétlen lesz ez a felfogás.

Látod, hogy most is csak toporogtok egymás körül, egyikőtök sem mer lépni... ilyenkor nem az a megoldás, hogy majd a másik lépjen!

Neked magadnak kell kézbe venni a dolgokat és lépni, ha megoldást szeretnél.

Persze ha nem zavar ez a se ide-se oda helyzet - akkor ne csinálj semmit.

Vagy imádkozz, hogy oldja meg ő.

Egyre inkább úgy érzem, hogy neked őhelyette egy határozott emberre lenne szükséged, aki megmondja neked, hogy mit csinálj.

Persze őt meg nyilván nem fogadnád el, mert ne parancsolgasson... pedig jobb lenne neked. Így nem jutsz sehova, és ti ketten együtt sem juttok sehova.

2014. júl. 29. 22:36
 13/13 A kérdező kommentje:
azt nem tudom te kivagy, hogy ilyen lekezelően beszélsz a másikkal . köszi nincs szükségem a tanácsodra most már.
2014. júl. 29. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!