Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőm is, belsőm is bejönni neki akkor miért nem tud szerelmes lenni belém?
Figyelt kérdés
VAn egy férfi 25 éves és azt mondta, hogy külsőleg tökre bejövök neki, értékes lánynak tart, akkor miért nem tud érezni irántam semmit?
Miért nem kellek neki? :(
2014. júl. 28. 19:30
3/5 anonim válasza:
mert mindig kell valami megmagyarázhatatlan plusz. egy szikra, vagy nem tudom. valami olyan, aminek a hiányában nem alakulhat ki szerelem.
4/5 anonim válasza:
Mert nem jössz be neki és kész.Miért kell ok.Attól hogy szépnek tart és okosnak,az nem azt jelenti hogy tetszel is neki.Miért kell a bókot,keverni a szerelemmel?
19/F
5/5 kolosszus22 válasza:
Attól, hogy értékes, aranyos lánynak tart még nem biztos, hogy bejössz neki belsőre. Én is voltam így egy lánnyal, szép volt, aranyos, kedves, értékes, de ennyi, nem tudtam beleszeretni, nekem pl. mindig is a földön járóbb, realista, tűzrőlpattant, tüzesebb csajok jöttek be, ő pedig nagyon érzelmes, ábrándozó lány volt aki a klasszikus "herceget" várta. Nehéz ezt megmagyarázni, az ember érzi ki való hozzá és ki nem.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!