Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha ilyen kellemetlenül alakult?
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, ő szűz volt és 1 hónapja feküdtünk le, de én nem is élveztem az együttlétet, nem sikerült elmennem se,pedig ahhoz képest,hogy szűz volt elég jó volt a mozgása is.
Viszont most már nem érzek iránta úgy mint régen, ha nem találkozunk nem hiányzik, ha nem beszélgetünk az se hiányzik,pedig régebben alig vártam,hogy írjon vagy találkozzunk most meg...és én érzem magam kellemetlenül mert lefeküdtünk és pont most jött el az,hogy már nem szeretem úgy mint régen, így meg teljesen jogosan mondhatná,hogy kihasználtam de nem ez volt a célom, ha nem feküdtünk volna le már rég szakítanék, de most emiatt nem teszem, meg azért valamilyen szinten még most is szeretem, de már nem úgy mint régen.
Még arra is gondoltam,hogy egy jó szex segíthetne amit mindketten élvezünk de nem tudom, lehet az sem...én hajlandó lennék azért tenni,hogy működjön ez a kapcsolat, de nem tudom mit kéne.
ezt beszéld meg vele, hogy most elhidegültél tőle...lehet a csalódás miatt...de ne add fel ezt a kapcsolatot, neked adta a szüzességét félév után! szerintem ő szeret téged, te is szeretted eddig csak most kicsit elhidegültél, de lángra lehet ezt még lobbantani :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!